tirsdag 8. juni 2010

Kaos

Iiiiikkk!! Det er kaos på stua mi... Men det må vel bli verre før det blir bedre sies det. Jeg har ryddet alt ut av gangen, og gjort klart til riving av gulv og vegger. Så til helga braker det endelig løs med oppussing. Det blir mye jobb, men gleder meg sååå til alt er ferdig og på plass. Har en plan om å (katte) vaske rundt stua og gangen etterpå og samtidig ommøblere litt på stua. Det gjør seg med litt fornyelse, og ikke så mye som skal til;) Prosjekt gang skal jeg blogge fortløpende om i helga, så følg med. Gleder meg til å se hvordan gulvet blir, det er jo fra den nye kolleksjonen til Pergo, så jeg har ikke sett det før. Gulvet kan du se HER og gangen slik den er idag kan du se HER.. Ikke rart jeg gleder meg til en oppussing, hva? Bye, bye orange fliser og brystning!!

10 kommentarer:

 1. Lykke til med oppussingen:) Spennende å se resultatet, gleder meg! He en fin oppussingstid:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hehe, kaos må til før ting blir bedre..Vet åssen det er, her er det staig kaos rundt omkring. Men jeg synes det er kjekt å ha noe å holde på med da..Dette blir nok kjempe fint når det er ferdig..klems

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg ser nå at gulvet er helt likt mitt! :)
  Å jeg er SUPERFORNØYD!!!
  Det er helt nydelig :) Mannen sa nå han la det
  -Det ser jo ut som at vi har hentet det i et 100 år gammelt hus og lagt det her! Jeg bare -JAA! Helt riktig! Det som var poenget *smiler*!!

  Gleder meg til å se resultatet! :)
  Kan se bilder av gulvet på bloggen min om du ønsker ;)

  Ha en fin kveld!
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei. Isåfall et lekkert kaos da. :) Nydelig blogg. :))Mette. PS La meg til som følger jeg.

  SvarSlett
 5. For en fin blogg du har=)
  Utrolig masse fine bilder i innlegget under her!
  Kjekt med oppussing, det blir spennende å se hvordan det blir=)

  Håper dere har en strålende onsdag!

  SvarSlett
 6. Lykke til med oppussing! :) Jeg var og kikket på bildene fra campingvognen deres. Det var definitivt en av de virkelig bedre vognene. Lifestylen på bloggen min er absolutt favoritten, men den var jo ikke til da dere kjøpte vogn. I min leting så jeg også på denne fra Hobby, samt et par andre som hadde hvit skinnsofa- virkelig lekkert og noe helt annet enn mange av de andre. Denne var nøytral og jeg kan tippe dere koser dere skikkelig i denne vogna! Jeg har fått virkelig sansen for campingvogn, tenk så genialt og bare ta med seg leiligheten hvor en vil, så kan en heller bestemme plass! I stedet for å være på et sted hver gang. Spennende at andre i interiørverden har tenkt det samme. God dag til deg ! :)

  SvarSlett
 7. Ohhh wowwww Jeanette,So BEAUTIFUL......

  HUgs Riet.xx

  SvarSlett
 8. Hei!!
  Ser det er flere som liker Burberry ja!!
  har også Britney, men den er rosa. Ikke helt fornøyd med den...
  Ja, det prlkatiske må komme i første rekke, men synd er det!! ;-)
  Så fint det er hos deg
  Ha en fin dag videre
  Kristin

  SvarSlett
 9. Hei hei til deg. Først og fremst tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Det varmer. Veldig koselig å bli kjent med nye også.

  I like måte må jeg da si. Skjønn og romantisk blogg. Jeg er ofte i det romantiske hjørnet og elsker romantikk,he,he. Det er utrolig enkelt. Stoffet har jeg kjøpt på Ikea og jeg har klipt det opp. Har festet det med en type kitt. Det kan du kjøpe på bokbutikker osv. Utrolig kjekt. Kan brukes til så mye.

  Kommer på besøk til deg igjen. Helt sikkert. GOD HELG. THERESE.

  SvarSlett
 10. Jeg gleder meg til å se ferdig resultat :-D

  Også så hyggelig at du vil være med på min lille give away!!!

  Klem Karianne

  SvarSlett