fredag 12. februar 2010

Hva tror dere?

Jeg har en plan! :-) og vil gjerne lufte den for dere. Har her prøvd å sette sammen mine tanker i bilder slik at dere kan forstå hva jeg mener. Disse 3 øverste bildene er slik gangen ser ut idag. Alt er malt i fargen bomull, så den ser jo sånn høvelig grei ut. Men jeg har en mening om at gangen/hallen er det første en gjest ser og er det som skal ønske både oss selv og besøkende velkommen. Ønsker derfor å gjøre denne så innbydende som mulig.
.
Jeg er ingen fan av flisene på gulvet.. De har en tarrakottalignende farge som ødelegger veldig helhetsinntrykket. Grunnarbeidet her er også dårlig slik at fugene forsvinner og flisene blir litt løse. Dette er selvsagt verken pent eller praktisk. trappen er helt ok, den er fabrikkmalt hvit, så den får bestå som den er.

Som dere så på bildene over er det også en stor romslig skyvedørsgarderobe i hallen. Frontene består av 2 store speildører, jeg bruker disse mye og det er veldig flott med helspeil, men jeg har litt lyst til å flytte disse inn på vaskerommet og få nye fronter her.. På bildet under ser dere eksempel på hva jeg tenker på. Hvitt glass er min drøm her.

På veggene hadde jeg tenkt på Eggehvit perlestaff panelplater.

Og sist, men ikke minst har jeg fryktelig lyst på svart og hvitt sjakkmønstret gulv... :) Min mann er skeptisk, men dette ligger jo løst, så om vi tar opp flisene som ligger nå, gjør et godt grunnarbeid, så kan vi jo ha dette vinylbelegget til vi blir lei og/eller motene endres, for så å legge fliser... Ikke sant..? :) Eller burde vi kanskje legge fliser først som sist? Noen ideer om hvilke? Både str. og farger?

På Tarkett sine sider kan man gå inn på 3D Roomviewer. Her kan man leke seg med farger og mønstre både innen vinyl, parkett og laminat. Anbefaler å prøve dette.. morsomt:)

Såååå, hva tror dere?? Er jeg inne på noe her?
Blir veldig glad om du tar deg tid til å legge igjen en liten kommentar:)

10 kommentarer:

 1. Jeg tror det kommer til å bli helt nydelig og noe "litt utenom det vanlige".

  Og som du sier, angrer du eller tidene forandrer seg er det jo ikke store jobben og gjøre det om =)

  Lykke til med å overtale mannen, og God helg! =)

  ~Susie~

  SvarSlett
 2. Jeg likte alt du beskrev utenom gulvet dessverre. Sort og hvitt er så hardt og jeg er litt lei det fordi vi har mye av det hjemme. Og det andre er så rent og lekkert. Hva med grå fliser eller beige?

  God helg.

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig med deg! :) (Likte heller ikke fargen på gulvet ditt i dag dessverre ;P)

  Hva med laminatfliser? Det finnes sikkert i sort/hvitt også. :)

  SvarSlett
 4. hei.
  dette blir nok bra.
  men vet du at du kan male flisene,litt a gangen.
  er de gulvflisene dere har nå såå dårlige lagt?
  tror ikke jeg heller hadde hatt sort og hvitt rutete,har prøvd.å det tar masse oppmerksomhet fra rommet ellers,hvit gulv er lekkert.
  men dette er bare mine tanker,dere må følge mage følelsen.hva som er rett for dere.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Jeg synes gang din er lekker som den er, men det du lufter høres unektelig helt vakkert ut!

  Utenom gulvet i svart og hvitt...jeg har hatt det og skal IKKE ha det igjen. Jeg ble for lei, og synes det "tok rommet" vanskelig å pynte synes jeg da...

  Jeg elsker derimot lyse lyse lyse grå fliser med hvite fuger!!! Det er lekkert og alt synes ikke som det gjør på svart og hvitt!!! Etter en leilighet med belegg er det ALDRI tema her hos meg mer....KUN FLISER med varme under så klart!!

  Lykke til med prosjektet ditt, blir spennende med hva du velger!!

  SvarSlett
 6. Hei☺
  Likte speilgardroben din eg☺ Men dei andre alternativa var og kjempefine!!!
  Gulvet du viser var kjempetøft, men eg er redd eg hadde blitt fort lei av det... Og eg veit ikkje om det er det gulvet som passa til perlestaff..
  Vi skal og legge plater i gangen, men ikkje perlestaff, eg syns den faspanel(tru den heite det, den med litt brei mellomrom mellom borda) er finare. Men smaken er som baken, delt☺

  Lykke til med oppussing, og god helg☺

  Klem M ☺

  SvarSlett
 7. Hei!
  Først av alt - for en romslig og herlig gang dere har!

  Jeg tror ikke jeg ville satt opp panelplater på veggene - du har jo endel panel i dag også?
  Fargen er jo veldig lekker og fin.
  Har ei venninne med samme farge på veggene som deg, og hun har valgt lys lys beige rektangulære fliser på gulvet. Virkelig lekkert! Selv har jeg lys antikk på veggene og skiferlaminat fra Pergo med varmekabler under, koksgrå. Veldig gode og "myke" å gå på, føles ikke hardt i det hele tatt.
  Så jeg må si meg enig med en del av de andre her - jeg ville nok ikke valgt sjakkruter på gulvet, selv om det er veldig stilig!! Tror jeg hadde blitt fort lei.

  Men - hva med noe lignende som Drømmen om en eplehage har i sin gang??

  En fin lørdag ønskes deg :)

  Klem, Mette

  SvarSlett
 8. Dette blir lekkert. Men hadde det vært meg, så hadde jeg ikke ville hatt svar og hvitt gulv. Jeg ville ha godt for noe litt roligere. Koksgrått kansje. Men det er meg da.

  Lykke til. Kjekkt med litt forrandreing.;-)

  hilsen vivian

  SvarSlett
 9. Heia Jeanette!
  Vel...min mening om sjakkmønstret golv? ROTETE! Mens tregulv er bare helt nydelig og gir et "gammelt" og varmt inntrykk..særlig sammen med hvitemalte panelvegger...!
  Flott blogg!
  Klem fra Kari

  SvarSlett
 10. Jeg synes sjakkgulv er kjempekult, og vurderer å legge det selv. Kom inn på bloggen din i dag nettopp fordi jeg googlet "sjakkmønstret bondekjøkken". Kjør på! Og så er det bare å bytte om man blir lei. Hvorfor gjøre alt så kjedelig, A4 og vanlig?

  Lykke til!

  SvarSlett