tirsdag 27. april 2010

Hvilket gulv ??

Planleggingen av oppussing av gangen foregår fortsatt. Har bestemt oss for ferdigmalte MDFplater i profilering Perlestaff og farge Eggehvit på veggene. Listene blir hvite med profilering. Meeeeenn... Jeg sliter sånn med og bestemme hvilket gulv jeg (merk vi..) skal velge.. Kan dere hjelpe meg litt?

Prøven over og under er et gulv som heter Distressed white oak, plank. Har fått prøve på denne og den var virkelig lekker. Hvit med litt bruntoner i.. Bildet over har jeg tatt selv, bildet under er fra Pergos hjemmesider. På bildet over ser dere dette gulvet mot gulvet vi har i stua, det passer jo veldig bra da.. Men dette har vanlig gulvplank str. mot de andre under som er bredere og kortere, slik at de blir mer lik flis.

Bildet under er et flislignende gulv som heter Metallic stein. Det er brunsort i fargen og har en glatt overflate. Det var dette gulvet jeg i utgangspunktet ønsket, men ble litt skuffet over prøvene. Gulvet var pent, men så litt kunstig ut.
Gulvene under er også flislignende, men med en ruere overflate. Disse gulvene er grå, det ene mørkere enn det andre. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt jeg skulle ha grått gulv, men disse var penest i struktur.


Så, som dere hører er jeg veldig i tvil her... Setter stor pris på deres tilbakemelding i denne saken :) Så kom med det....

15 kommentarer:

 1. Det er jammen ikke lett å bestemme seg.. Jeg synes gulvet på det første bildet ser utrolig fint ut og tror det ville blitt lekkert til de eggehvite veggene :0) Lykke til med valget!

  SvarSlett
 2. Syntes den første så veldig flott ut! Hvite tregulv er jo bare finest! :)

  Vi venter også på gulv her. Har bestilt laminat "sølv eik" til et rom (det er hvitt, med grå struktur, hååper jeg). Dersom jeg er fornøyd med det, så tar vi det på hele loftet. Er veldig spent på hvordan det blir, da jeg kun har sett det i katalog.

  Lykke til med valget :) Blir gøy å se hvordan det blir!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. La meg også til som følger! Hærlig blogg :))

  SvarSlett
 4. Heihei!

  Jeg digget Distressed white oak!!! enkelt og greit! hihi* KLemmer

  SvarSlett
 5. Hei på deg, du kjenner ikke meg, men jeg liker å ta meg en tur innom den fine bloggen din:)Synst du har flott smak når det gjelder interiør, og liker å få litt inspirasjon. Men du, hadde det vært mulig å få fjerne de "snøflakene" eller hva jeg skal kalle det som daler ned over siden din? Jeg blir litt rar i øynene mine jeg;) Vennlig hilsen Annette

  SvarSlett
 6. Hei!
  Det nest nederste gulvet tror jeg er det samme (eller det ligner iallefall mye) på det gulvet vi har i gangen. (jeg trodde vårt var fra Alloc, men er ikke helt sikker). Vi har perlestaff på veggene, i farge Lys antikk. Jeg syns gulvet er veldig fint jeg, og er fornøyd med det. Føles litt mykt å gå på (vi har varmekabler under).

  Det første bildet du viste var også et fint gulv, så jeg skjønner at det er vanskelig å velge!
  Jeg var vel ikke til så mye hjelp her, men du får ha lykke til med valget - jeg er sikker på det blir veldig fint!

  -Mette-

  SvarSlett
 7. Nå er det jo forskjell på en gang og på en gang... men jeg vet hvor mye vi skrubber på gulvet på hytten. Jeg er derfor usikker på å anbefale lyst gulv i en gang, uansett hvor lekkert det er. :) Vi sliter jo med å holde det rent i stuen!
  Når det er sagt pleier jeg jo ikke velge så fornuftig selv, så følg hjertet er mitt beste tips! ;)

  SvarSlett
 8. Hei,

  Den Distressed white oak, plank, var råfin spør du meg. Ingen tvil. Vi skal ha noen hundre m2 med gulv. Kan jeg spørre hvilken leverandør det er? Og pris pr. m2? Jeg falt pladask jeg.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 9. HEI♥
  Ah!Passa meg perfekt å studere desse gulva;)Vi er straks i ferd med åsnuse litt rundt,då vi skal skifte gulv i stua og gang oppe i vår/sommar.
  Eg likte veldig godt det første!Det andre var og fint:)
  Ikkje lett å bestemme seg!
  Lykke til med valget;)
  Tusen ♥teleg takk for kjempe herleg helsing frå deg♥Set stor pris på den!
  God tysdagskveld vidare♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 10. Jeg likte best distressed white oak, plank best jeg også. Det var veldig fint med d litt brune som kommer frem. I og med det er litt fargespill på de, så tror jeg at du ikke trenger å bekymre deg for å ha det lyse gulvet i gangen.
  Men det er min mening (:
  Hilsen Renate

  SvarSlett
 11. Lysekronen er å få kjøpt på Bohus! Den er helt utrolig lekker, og passer også supert for en gang. Prisen er ca. 2200,- Og den er ganske stor!

  Gleder meg til å se den i gangen din :o)

  SvarSlett
 12. Eg likte det første☺
  Ha du sjekka Ikea sine gulv? Eg fann eit kvitmalt der eg likte veldig godt!! Og til ein rimeleg peng☺

  Lykke til, spent på resultatet☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 13. Jeg ville ha valgt Distressed white oak, det gulvet var bare helt nydelig da ! ♥

  Håper dagen din har vært god. :)

  Klem Anette

  PS: Giveaway inne hos meg om du vil være med.

  SvarSlett
 14. Hei,
  Jeg likte det øverste Distressed white oak absolutt best ♥

  Selv har vi pergos silver plank og er veldig fornøyd med det (kan se gulvet inne på siden min) har det både på stue og kjøkken og skal ha det på "lilledoen" :)

  Lykke til med valget!
  Nattaklem fra Jatte♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 15. Hei, jeg syns det første hvite gulvet var helt nydelig :) klem Alice :)

  SvarSlett