onsdag 28. april 2010

Askepott

Da var "vårpussen" av vedovnen gjort. Det snør fortsatt ute, men her inne er det varmt og godt, takket være den herlige varmepumpen. Det vil nok ikke bli bruk for vedovnen igjen før til høsten, så til da får den stå der og skinne sålenge. All asken er tatt ut og glassene er pusset. Har lagt inn noen vedkubber for estetikkens skyld. Vedkurven er også oppfylt;)

Ovnen heter Trio 1 og er fra Nordpeis, det er glass både forran og på sidene, dette gjør at man kan se flammene både fra sofakroken og spisestua. For å se ovnen med fyr i se; HER og HER.(Blir fortsatt glad for tilbakemelding og meninger og gulvet i forrige innlegg;))
Leon sier hei og vi ønsker alle en fin Onsdag;)


3 kommentarer:

 1. Estetikk er viktig☺
  Den ovnen såg passe smal ut til å passe i vår stove og..vi skal få oss ovn oppe i stova til høsten fann vi ut forrige vinter etter den enorme kulden og strømregninga som kom etterpå :/
  Og so koseleg med vindu på begge sider

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei på deg. Så fint du har det hos deg. ;o)


  Ha en fortsatt fin dag.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 3. Den ovnen er skikkelig flott :)
  Og for en herlig hund du har. Nyyydelig !!

  Fargen i stuen er faktisk sand.. har den i gangen og, men der er den helt annerledes. det er lyset som gjør at den forandrere seg sånn som den gjør..Er kjedelig og jeg har ikke så veldig lyst til å male enda en gang, men kjenner jeg meg selv rett, så blir jeg vel så lei og irritert tilslutt at jeg hopper i det haha :)

  Legger deg til på min favorittliste..;)
  Klem,kari

  SvarSlett