fredag 23. april 2010

Home & Cottage, kjærlighet og helg ;)

Lama
Himla
House Doctor
Juuubel!! Home & Cottage åpner butikk i nabobyen i August. Det blir den nordligste av dens slag. Det blir stas! Home & Cottage er som skapt for de menneskene som liker og gå på oppdagelsesferd blandt vakre ting. Home & Cottage kjennetegnes av frodige og hyggelige butikker og stiluttrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære. Utvalget spenner seg fra møbler i casual stil, boligtekstil, tepper, tapeter itillegg til et mylder av småinteriør, lekre lamper, stilige tepper og tekstiler av alle slag. Kjeden fører merkevarer som Day Mikkelsen, Artwood, Broste, Himla, House Doctor, Lama, Green Apple, Durance og Tine K.
Dette gleder jeg meg på:)


--------
Over til den etterlengtede våren:) Det er strålende vær ute og snøen smelter godt. Gleder meg til jeg kan springe barbent i gresset igjen og ta med meg hunden på en fjelltur uten ski. Ikke det at jeg digger sommeren, selv om det er deilig da, men jeg er glad i alle årstidene, alle har sin sjarm. Åsså er det jo så godt og ha noe og se frem til.. Nå er det at snøen forsvinner, det blir lysere og varmere dager.. Mot høsten igjen er det deilig at det blir mørkere om kveldene og en herlig tid ute i naturen venter. Så blir det da stas med snø igjen og etter en tid lengter vi etter våren igjen. En runddans:) Jeg synes vi er heldige som har hele 4 årstider.. Tror ikke jeg hadde taklet bare sommer eller bare vinter.. Noen som er enige?
-

.
Til sist idag vil jeg prise min kjære familie.. Jeg er veldig familiekjær og denne helgen skal nytes sammen med dem jeg er aller mest glad i! Sangen over er til min mann:) SMASK!
Dette er sangen vi har på vår bryllupsvideo, så den betyr extra mye for oss!
.
Ha en fin helg alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Hva er nabobyen din da? :-) Vet jo at du bor i Nordland, så det er vel neppe i Tromsø H&C åpner, men man kan jo drømme :-)

  SvarSlett
 2. Home&Cottage har jo sååå mye fint:)
  Her må vi reise til Alnabru for nærmeste butikk, ca 1.5 times kjøring. Men det er verdt det noen ganger bare for å kikke i butikken liksom, hehe. Også blir det jo alltids en Ikea tur i samme slengen da;)

  Ha en strålende helg

  SvarSlett
 3. jeg er såå enig med deg om det med årstidene! det var akkurat som jeg skulle sagt det selv! Forandring fryder og alle årstider har sin sjarm! deilig med vår,men også veeldig koselig med høst når vi kan tenne masse lys om kvelden og krype godt under teppet i sofakroken:)

  Kunne aldri tenkt meg sommer hele året,eller reist til syden i jula.. Men kunne godt vært litt mer sommer de månedene som er satt av til den,hehe;)

  God lørdagskveld til deg!

  SvarSlett
 4. Hei på deg ;)
  Den rimeligste måten er å skrive ut på dataen den teksten du ønsker og den størrelsen du skal ha.
  deretter tar du matpapir legger over og bruker en myk blyant og overfører skriften til matpapiret,deretter snur du matpapiret og gjør det samme med blyanten på den andre siden.
  Så legger du matpapiret med skrift en på det produktet du skal ha skriften trykker hardt,en liten stund,ta bort matpapiret og skriften står nå igjen på produktet.
  Så bruker du en malepensel bruker lite maling og maler da der skriften er.
  jeg bruker ofte gråmaling.
  Så går jeg over med et tynt lag hvit maling,lar det tørke og etter det, pusser jeg med fint sandpapir.til jeg får igjen skriften så sterk jeg vil ha den.
  Sjablonger er den enkleste muligheten,men også dyrt..hvis du ikke kan lage dem selv.
  Jeg driver jo butikk og selger litt sjablonger i butikken,men det er de som er sånne vers .
  og ikke enkle ord.
  Husk hvis du vil ha sjablonger,hør med et reklamebyrå,men få hele prisen,slik at du ikke får noen overraskende kostnader
  Jeg liker best å bruke sjabelong,fordi det går så mye fortere,men det er litt gøy å gjøre det på den andre måten også ;))
  Bruker skrift type,Edward Skrift.
  Håper dette var til hjelp ;)))
  klem fra meg !

  SvarSlett
 5. Home&Cottage har utrolig mye fint :)) Skjønner godt at du gleder deg! ;)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 6. Oi ai ai oi, hvordan by er det de skal åpne butikk i? Dem har sååå mye lekkert..

  SvarSlett