torsdag 22. april 2010

Et lite bord og bildetips


Bildene er tatt fra et hjørne av stua, i sofakroken. Bordet er et av mine mange bruktfunn. Det har en fin brunfarge, så jeg kvier meg litt for og male bordet, så det får bli som det er foreløbig. Oppå bordet har jeg laget et lite tablå, med blanding av Jeanne D`Arc, Lisbeth Dahl, en lysestake kjøpt på Black & White i Trondheim, et egetstylet lys og fyrstikkeske og et fuglebur fra Kid. Zinkkremmerhuset over bordet er bestillt fra Lobelia.

Til sist et lite tips til billig og dekorativ innramming. Begge bildene har jeg skrevet ut fra nett. På englebildet har jeg laget en blondekant rundt som jeg har festet med tape, på notearkbildet er det en blondekant nederst og 2 trehjerter, også disse festet med tape. Det er utrolig hvor mange fine bilder man finner på nett, så har man en god skriver, blir de nesten som kjøpes. Mange fine bilder kan skrives ut på nettsiden flickr. Her kan man søke på jul, påske osv. for å få frem "postkortbilder" til akkurat den anledningen man ønsker. Jeg har brukt en del av disse bildene til å smelte inn i lys og lime på fyrstikkesker. Noen av disse kan ses HER.


5 kommentarer:

 1. Lekre bilder du viser. Flott tips.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Så fint du har det. Kjempefine bilder!
  Takk for tipset.

  SvarSlett
 3. lekre bilder, takk for tips ♥ Likte utrolig godt det bordet med de tynne fine benene på, helt nydelig og vakkert pyntet på det. God klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Så fint bord, liker sånne bein. Ikke male det =)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett