onsdag 21. april 2010

Et par små tips & diverse


På de to bildene over vises mitt tips om hvordan et enkelt lys kan gjøres om til et dekorativt element. Tipset er nok ikke helt nytt for mange, men jeg bruker fortsatt denne måten for å få litt mer liv i interiøret. Jeg har enkelt og greit gått inn på kvasir og søkt på musikk/noteark. Bl.a kom det da opp et ark som så gammelt ut. Dette har jeg skrevet ut ganske mange av som jeg har liggende i "hobbyskuffen", sammen med hyssing, blonder og div. I denne anledning klippet jeg ut en liten bit som jeg festet med hyssingen. Enkelt, billig og fint:)Noen bilder fra kjøkkenet en Onsdagsmorgen. Hjerteranken prøver jeg og passe godt på, og den har dermed vokst mange cm .. Det er morro og se. Oppdatering og utviklingen på denne kommer jeg tilbake til inni mellom.

Til sist enda et til lite dekor tips, heller ikke dette nytt for mange kanskje.. Jeg har tatt alle mine "sandkakeformer" opp i et norgesglass, pyntet med et blondebånd og har den til utstilling på kjøkkenbenken! Også dette utrolig dekorativt.


8 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :) jeg liker også å kunne pynte litt ekstra på en billig og enkel måte :) Noteark ble jo kjempefint :)

  klem

  SvarSlett
 2. Nydelig, og dekorativt! Fine tips, takk:o))

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Kjempe lekkert og enkelt..Ha en flott dag, klems..

  SvarSlett
 4. Flotte tips! Da vet jeg hvor jeg kan finne slike noteark, supert!

  De sandkakeformene i Norgesglasset var jo berre lekkert;-)

  God onsdag!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder og supre tips! Tusen takk til deg :0)

  SvarSlett
 6. Det ble veldig fint det du gjorde med stearinlyset! Glasset med sandkakeformer er kjempefint, har nesten makent jeg også. Flotte bilder du viser. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Koselige bilder du viser : )
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Så flott med de kakeformene i Norgesglass! Jeg har slike former, men de står bare løst i en av hyllene i lysthuset... kanskje jeg må prøve dette etterhvert ;)

  Ha en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett