mandag 19. april 2010

Dyrene i Enlehvithuset

Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut flere bilder av mine husdyr, å klart jeg kan.. For meg som ikke har barn, blir jo disse små søte skapningene nesten som det;) Regner med det er flere som kjenner seg igjen? Har lett litt i arkivene mine og funnet frem endel bilder av hunden min Prins Leon som er en snill, søt liten Japansk Spisshund og den lille selvstendige huspusn Serene. De skaper mye liv og røre i huset og jeg er veldig glade jeg har dem;)

På bildet over ligger Leon og ønker seg over at han har vokset fra favorittkurven. Denne kurven fikk han med seg fra damen jeg kjøpte ham hos, alle brødrene og søstrene har lik kurv, så denne var kjekk og ha når han ble tatt fra moren og søskene sine, luktet nok trygt og godt på en ny plass. Men som dere ser er den blitt litt liten;) hehe, men han vil likevel presse seg opp i den fra tid til annen;)

Lille pusen Serene fikk jeg fra nabobyen. Ble oppringt om jeg ville ha en liten kattunge, om ikke var det fare på ferde for dem.. Så da ble pusefrøknen med meg hjem:)De tre bildene over er fra nå i Påsken. En sliten hund etter lange ski og scooterturer:)
Pusen var litt skeptisk til og begynne med når det kom en vilter liten kvalp i huset, men med tiden er de blitt riktig så gode venner!

Blink, blink:)


Koz!

Med disse bildene ønsker jeg alle en dyrevennlig og fin Mandag!

9 kommentarer:

 1. Så nydelige de er ♥
  klem Line

  SvarSlett
 2. Å så herlige dyr!... hi hi og trur jammen dei sklir rett inn i interiøret også!
  :o)

  SvarSlett
 3. Hei:) Nydelige bebiser du har:) Har lenge hatt lyst på japansk spisshund, men min sønn er allergisk:( Har lest en del om dem og det stod at de er allergivennlige, har du noen erfaring med det?
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. hei.
  ååå så nydelige dyr du har,
  så skjønne bilder av dem,ja det er så koselig med dyr rundt seg,har 2 jeg å,hund og katt,kan ikke tenke meg uten dyr,
  ønsker deg en flott kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. For noen hærlige bilder ;) men har katten din et grønt og et blått aue? såg slik ut på det ene bildet :)
  har jeg aldri sett :)

  SvarSlett
 6. Stolen havner garantert på bloggen. Jeg er så glad! Iiiiihi!

  Så skjønne! Vi har to puser, men de er ikke så "ren, pen, edelsten" som din. De er mer av gjørmebad typen som kommer inn og tørker av seg i den hvite sofaen min. Murr!

  Hvitt gulv ja. Vi har lagt furugulv som vi har malt. Har ikke angret et halvt sekund engang. Superlett å holde rent og ikke er det noe mer skit som viser der enn andre steder synes jeg.

  God klem♥

  SvarSlett
 7. Nydelige begge to ! ♥ Og for noen herlige øyne katten din har. :) Vi har en liten chihuahua vi da, en ordentlig kosegutt ! ♥

  Ønsker deg en strålende tirsdag videre, nyt dagen ! ♥

  Klem Anette

  SvarSlett
 8. Til og med dyrene er hvite, så sjarmerende og koselig :)

  SvarSlett
 9. Herrlehet, de er vakre ♥
  Helt nydelige begge to!
  Å at de er hvite begge to er jo litt ekstra fint da, passer jo supert inn hos deg ;) hehe

  Ha en nydelig, Torsdag.
  Klem Jatte♥

  SvarSlett