mandag 20. august 2012

Malt rekkverk


Fyttikatta for et arbeid..... Blæææ!! Tenkte nok ikke på at det skulle males når jeg valgte gelender. 4 like store sider, under og over, samt imellom.. Huff! Å når man endelig er "ferdig", må man jo hvertfall 1 runde til! Men det blir meget bra til slutt da;) Dette var helgas syssel:)
Jeg har også funnet ut at jeg ønsker meg 2 stk Jennylund lenestoler for å ha i stua, snart bursdag og jul, så får skrive den opp på ønskelista;)
 noen som har disse?

4 kommentarer:

 1. så fint det ble. vi har også et sligt rekkverk som skal males, å som jeg gruer meg. for engangsskyld kan jeg si heldigvis at det har regnet så mye i sommer så kan jeg la det tørke litt til;) hihi
  så fint skap i innlegget under.likte kjepegodt den tapeten:)

  ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 2. Nydelig rekkverk men skjønner at det er masse arbeid:)
  Hadde eg skulle hatt nytt så hadde eg valgt den typen,men eg fordrar ikkje maling då men,hihi;)
  Ein flott dag til deg!

  SvarSlett
 3. Puh..ja det du har gjort er ett enormt arbeid;) Har malt slike rekkverk igjennom jobben, og det trengs en del tollmodighet, og en del arbeidslyst for og komme seg igjennom noe slikt;) flink har du vert:)
  Flott stol det var, har også bursdag snart så det var ikke så dumt og sette seg opp ei sånn ønskeliste;) Kanskje jeg skal gjøre det til min kjære:)
  Ønsker deg en super mandag:) Klem fra linn

  SvarSlett
 4. vi har to jennylund stoler på hytten - de er kjempedeilig slenge seg ned i og de er super trekke bort til salongen når vi trenger ekstra plass rundt salongbordet. nett og fin. er veldig fornøyd med våre!!!

  SvarSlett