søndag 18. september 2011

Kurvstol

Da er det ikke lenge til Damenes Aften på Bohus igjen. Jeg får desverre ikke mulighet til å delta i år, men jeg kan jo vise bilder av fjorårets investering. Lothar Ørelappstol. En nydelig kurvstol i grå/brun farge som er veldig god og sitte i. Jeg kjøpte også pallen, den står foreløpig oppe på loftstua. Som besøkende på damenes aften får man alt fra 15-25% på alle varer i butikken, det varierer litt fra butikk til butikk har jeg sett. Uansett vil det jo lønne seg og handle denne kvelden- om du da har noe du alikevel skal kjøpe. Jeg opprettet en Bohuskonto, gjorde jeg dette fikk jeg yttligere 5% på varene samt en betalingsutsettelse på 1/2 år.

Det er utrolig flott med en liten "brytning" i alt det hvite i stua, selv om det etterhvert nå er kommet inn både mer beige og mer grå/brunt.

Imorgen tror jeg at jeg må ta meg en tur ut i hagen og fotografere.. Det er kommet en mengde farger, løvet faller og naturen er nyyyyydelig!1 kommentar:

  1. Wow! Nydelig stol! En sånn skulle jeg gjerne hatt:) Damenes aften hørtes da morsomt ut, er det over hele landet, eller?

    SvarSlett