mandag 19. september 2011

Home is where the heart is

Bildet over tok jeg igår. Fantastisk vær her for tiden! Det er nydelig med lyset som flommer inn gjennom vinduene. Ikke så mye nytt og skryte av her, bortsett fra puten kanskje, den er for en tid tilbake bestillt fra Frk-Doris.
Puten er fra serien "monogram", som jeg synes er nydelig. Jeg har både puter, duker og liftgardin i denne serien. Liftgardinen kan bl.a ses HER.


Over til noe annet. Igår og idag har jeg vært på mine første behandlinger med akupunktur. Metoden er kinesisk og består i å sette tynne akupunkturnåler inn i spesifikke punkter i kroppen for å påvirke kroppens qi og dermed kurere sykdom og frembringe helse. Vesten har sakte men sikkert åpnet øynene for akupunktur de siste årene og i Norge brukes nå akupunktur på smerteklinikker og fødeavdelinger på sykhusene. Det blir spennende og se om dette virker:) Det er ikke vondt, men litt ubehagelig når de treffer nervene de skal. Det kan også kjennes en kribling en tid etterpå. I mitt tilfelle lå jeg i 20min med nålene i. Vet ikke hva jeg ventet og venter meg;) Men kjekt å ha prøvd.


5 kommentarer:

 1. Det er så herlig når sola glimter til nå på høsten! Stua får en skikkelig oppkvikker, og alt blir så fint å se på ;D klem fra AM

  SvarSlett
 2. Så lyst og deilig. Her høljer det ned og er grått og trist. Men, men. Får satse på en solrik oktober;) Har så lyst til å prøve akupunktur selv, fått det anbefalt av flere. Blir spennende å se om det fungerer for deg, da!

  SvarSlett
 3. Sommeren og høsten har vært nydelig her nord ;)
  Nydelig bilde ;)

  SvarSlett
 4. Akupunktur er supert!
  Fikk det i tre uker før han kom, og det letta hele fødselen..
  Og man får mer energi etterpå.. Kjempedeilig!
  VET at jeg skal ha det neste gang også..

  SvarSlett
 5. For et flott skap!
  Er det slik, eller har du malt det?
  Har nemlig et mørkt slikt skap, som jeg tror jeg har veldig lyst å male...

  Lykke til med nålene :) Jeg fikk nåler under fødsel, men kan ikke si jeg husker noen effekt ;) hehe..

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett