lørdag 16. juli 2011

Kjøkken, spis .. og en liten prins ;))

Litt kjøkkenbilder idag. Sola skinner her nord og selv om jeg er veldig glad i jobben min er det aldri feil med litt ferie;)) Nå ska campingvogna vaskes etter alle kunstens regler, det skal pakkes i og etterhvert blir det nok en liten harrytur på oss:) Som for min del inneholder avslapping, familiekoz, god mat, shopping og enda mer avslapping:) Og forhåpentligvis SOL! Jaja, har ikke fått opp alt etter forrige shoppingtur enda, mannen har streika.. hehe, neida, han har hatt det så travelt på jobb og det kombinert med en betennelse i en arm må jeg nok vente til etter ferien med å få opp lampa over spisebordet, samt alle persiennene i vinduene.

Seeee, på lille snusken Prins Leon.. Til å spise opp ;)) Skal noen ha seg en kozehund, som de ikke gidder bære på i veska, men som kan være med på både skitur og fjelltur- men som ikke tar allverden plass vil jeg anbefale denne rasen- Japansk Spisshund. Et herlig lynne, god, snill, barnevennlig, kjælen og lett å oppdra.. Og sist men ikke minst veldig lett å bli veldig, veldig glad i <3 Rasen kan leses mer om HER.

4 kommentarer:

 1. Hei.
  er på jakt etter et hvitt rundt spisebord, hvor har du kjøpt ditt?

  SvarSlett
 2. Fint kjøkken og nydelig hund:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder fra kjøkkenet:) Og for en nyyydelig hund:D Sto øverst på ønskelista mi den rasen der. Men så fikk vi tilbudet om å ta imot en 2 årig irsk setter. Og da fikk kjæresten det han ønsket seg;) Koselig med hund uansett:) Men greit med hvit hund til hvitt interiør..brun hund, så ser du fort aaalle hårene:P

  SvarSlett
 4. Prins Leon utgjør en perfekt styling der han ligger:) Håper dere får en fin "harry-tur":))

  SvarSlett