fredag 1. april 2011

Helg


7 kommentarer:

 1. God helg! Du har en nydelig bissevov;) Jeg har fulgt deg veldig lenge, og stortrives her inne! Ta gjerne turen innom min blogg som er i startgropa;)
  Kos deg masse i den koselige heimen din!

  SvarSlett
 2. Vakker hund - gir meg fine minner om vår egen japanske spisshund som døde for et par år siden, etter et langt og lykkelig hundeliv ♥

  Takk for at du blåste støv av minnet igjen :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Hei Jeanette
  Så NYDELIG, vakreste jeg har sett ♥ og skjønne pusen din ♥ Flotte bilder av hjemmet ditt i innlegget under her også, likte det veldig godt. Ser vi har samme lysekrone :) jeg elsker min ennå, selv om jeg har hatt den i 5 år snart, blir ikke lei... Ønsker deg en strålende lørdag og helg... Klem fra Mette

  PS! – jeg har en GIVEAWAY hos meg... hvis du vil være med :))

  SvarSlett
 4. HERLIG bilde av lille voffsen!
  God helg til deg og dine,

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Smelt smelt :)
  Lenge siden jeg har vært her inne nå, så nå har jeg lest meg nedover flere av innleggene dine :) Utrolig vakkert hjem du har, og så søte kjæledyr!
  Nydelig den store klokken du viser i et av innleggene dine under her! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den? Krysser fingrene for at det er i en nettbutikk ;)
  Ønsker deg en strålende helg. Her regner det i bøtter og spann, og det gjør faktisk ingenting ;) Håper det regner en hel uke, så vi kanskje endelig blir kvitt all snøen:)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 6. Ååå for en skjønn hund.
  God helg til deg.
  Klem.
  Nydelig det forrige
  ditt også.

  SvarSlett