fredag 1. april 2011

Helg


7 kommentarer:

  1. God helg! Du har en nydelig bissevov;) Jeg har fulgt deg veldig lenge, og stortrives her inne! Ta gjerne turen innom min blogg som er i startgropa;)
    Kos deg masse i den koselige heimen din!

    SvarSlett
  2. Vakker hund - gir meg fine minner om vår egen japanske spisshund som døde for et par år siden, etter et langt og lykkelig hundeliv ♥

    Takk for at du blåste støv av minnet igjen :)

    God helg!

    SvarSlett
  3. Hei Jeanette
    Så NYDELIG, vakreste jeg har sett ♥ og skjønne pusen din ♥ Flotte bilder av hjemmet ditt i innlegget under her også, likte det veldig godt. Ser vi har samme lysekrone :) jeg elsker min ennå, selv om jeg har hatt den i 5 år snart, blir ikke lei... Ønsker deg en strålende lørdag og helg... Klem fra Mette

    PS! – jeg har en GIVEAWAY hos meg... hvis du vil være med :))

    SvarSlett
  4. HERLIG bilde av lille voffsen!
    God helg til deg og dine,

    Klem Jatte♥

    SvarSlett
  5. Smelt smelt :)
    Lenge siden jeg har vært her inne nå, så nå har jeg lest meg nedover flere av innleggene dine :) Utrolig vakkert hjem du har, og så søte kjæledyr!
    Nydelig den store klokken du viser i et av innleggene dine under her! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den? Krysser fingrene for at det er i en nettbutikk ;)
    Ønsker deg en strålende helg. Her regner det i bøtter og spann, og det gjør faktisk ingenting ;) Håper det regner en hel uke, så vi kanskje endelig blir kvitt all snøen:)
    Klem fra Lise

    SvarSlett
  6. Ååå for en skjønn hund.
    God helg til deg.
    Klem.
    Nydelig det forrige
    ditt også.

    SvarSlett