tirsdag 13. april 2010

Akutt appendisit

Da har jeg hatt en aldri så liten uplanlagt bloggepause. Joda, for noen dager kjente jeg at jeg hadde litt ont i magen, jeg la meg om kvelden, men måtte opp 2 ganger for å ta smertestillende. Litt utpå neste dag så jeg ingen annen mulighet enn å ringe legevakten. Smertene ble bare verre og verre- til slutt var de nesten uutholdelige!! Kom inn til legevakten med en gang, så da var det bæbubæbu til sykehuset og etter bare noen timer var jeg blitt operert!
Så nå sitter jeg her oppskolet med puter i sofaen hjemme. Jeg føler meg kvalm og uvel, samt at jeg har vont både "inni meg" og i operasjonssårene.. Synes ganske synd på meg selv om jeg får si det.. Men, som min far sier, det finnes alltid noen som har det verre, så det er bare å stå på!! Dette leger seg jo, om det tar litt tid, så blir jeg hvertfall frisk igjen;)
Det kan leses mer om Akutt blindtarmsbetannelse HER.
Å for å ha alt på mitt rene, er bildet over (desverre) ikke min egen mage, bildet er hentet fra Kvasir på en av sidene om Blindtarmbetennelse.

Det som er så fælt her i nord er at vi må fraktes- for min del- 10 mil og for andre som kommer litt lenger oppi dalenene fra opp i det dobbelte og sikkert mer bare for å komme oss til et akutt sykehus!! Hørt noe så uforskammelig syyyyykt! De som sitter og bestemmer dette skulle fått prøvd å ligget med voldsomme smerter bakfrem i en ambulanse på en vei som ikke skulle vært åpen for trafikk engang, så dårlig er den! Å etter et par dager, men operasjonssår plassert i en bil å blitt fraktet samme vei tilbake.. SKAMMELIG!! Det er d det er! FY PÅ DERE POLITIKERE!!


8 kommentarer:

 1. Hei!
  Uffda, godt du kom deg til legevakten så fort. Ønsker deg masse god bedring:0)

  Hilsen

  Bente

  SvarSlett
 2. Uff då :( Håpe det blir fort bedre!!

  Ja sjukehus systemenet i verdens rikaste land er til å bli flau av av og til..!! Jobba sjøl i helsevesenet og har sett tilbakegang i tjenesta sia eg begynde som sjukepleiar for 8 år sia-skremmande!!!

  Håpe vertfall alt går bra med deg no!! Ta tida til hjelp!!

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. huffda dette høres ikke bra ut,godt det er over,bare å bli bra nå,ja fysjom til de som bestemmer,tenk å galt ting kan gå,ikke mye verdig dette med milevis til sykehus.
  ønsker deg masse god bedring.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Uff da! *blåse på* Håper du kommer deg raskt igjen.

  God bedring.

  SvarSlett
 5. Huff så kjedelig. Jeg veit hvordan det er...jeg er operert for sprukken blindtarm. Holdt på å stryke med men ble reddet i siste minutt. Det var ment som en trøst til deg. Blindtarmen kan gjøre veldig mye skade nemlig om den ikke blir tatt i tide :-). God bedring.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 6. Uff, hørtes ikke noe godt ut.
  Riktig god bedring, klem

  SvarSlett
 7. Også ligger det en award inne hos meg til deg:)

  SvarSlett
 8. Stemoren min mistet barnet sitt på vei ut til Sandnessjøen..Hjertet sluttet bare å slå og det ble stille i magen. Hadde sykehuset vært nærmere hadde kanskje livet gått an å redde.

  Det er rett og slett skammelig med den ordningen som er nå ja.

  SvarSlett