fredag 8. januar 2010

Fornyelse av interiøret på lavbudsjett

Jula er over og alle vi bloggere og generelt alle interiørinteresserte higer etter å få til noe nytt etter at julepynten igjen er pakket pent ned i kassene sine og satt bort i kjeller og på loft. Men Januar er vel kanskje ikke den rette mnd for de helt store utskeielse for oss vanlig dødlige. Men masse kan likevel gjøres! Oppussing og "revideringer" trenger ikke koste skjorta!
Januar er også salgstid i butikkene både lokalt og på nettet. På interiørsidene til klikk kan det leses mer om dette, siden linker videre til masse lure reportasjer som inneholder mange flotte tips. Så ta en titt HER.

15 kommentarer:

 1. Jeg leste tipsene om å unngå frost i vannrørene. Nærmeste nabo har hatt det 3 ganger, så det er visst aktuelt å vite litt om. Takk for tipset!

  SvarSlett
 2. Puh,ja lommboka er ikke akkurat full etter jula men jeg kunne ikke dy meg så jeg kjøpte meg nye puter og pledd jeg!!!!!
  Jeg blir jo sååå glad når jeg får noe nytt interiør...he he he..
  Ønsker deg en kjempe fin helg!
  Klæm te dæ fra mæ!!!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Koselig å få en kommentar fra deg på bloggen min. Ønsker deg ei riktig fin helg! :)

  SvarSlett
 4. Send meg påloggingsinfo og hva du ønsker (dette fordi jeg får mange mailer og husker ikke ønsket til hver enkelt), så skal jeg se på det i morgen! Tar meg 2 min :-))

  Klem J

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ja, så det. Skal se på det med en gang, vil du har så bred 3 kolonne som jeg har slik at du kan vise ekstra store bilder ?

  Klem J

  SvarSlett
 6. Hei hei:Jeg klør etter å shoppe, men skal til Bergen og London så sparer til da..hvis jeg klarer.....hehe
  God dag til deg:)
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Ville du fortsatt ha kolonnene på sidene bredere ? Da kan du ikke ha ekstra store bilder!

  Klem J

  SvarSlett
 8. Ja, da stikker jeg inn til deg og gjør kolonnene på sidene bredere, da blir innleggskollonnen smalere og om du da har ekstra store bilder så blir de kuttet i kantene. Du får si ifra om du vil forandre igjen senere :-) grunnen til dette er at jeg kan ikke gjøre bloggen din bredere nå, da vises ikke hele bloggen på skjermen din og du må scrolle til siden for å se.

  Klem J

  SvarSlett
 9. Du må ikke ha bredere header enn 1050px, som er bredden på bloggen din. Men hvis du vil kan jeg fjerne rammen rundt headeren din om du vil, da legger man ikke merke til om den er noen px for stor.

  For å få hjertet, markerer du et hjerte, høyreklikker og trykker kopier. Så går du til innlegget, høyreklikker og trykker lim inn! Klipp og lim slik som med vanlig tekst.

  Klem

  SvarSlett
 10. Når du laster opp header bildet i blogger, haker du av for å minske størrelsen ?

  SvarSlett
 11. Da må du endre størrelsen på bildet når du lager det, ned til ca 1040 px for eks.

  SvarSlett
 12. Du kan jo spørre henne hvordan hun gjorde det. Det jeg bruker er å endre størrelsen på bildet når jeg lager det. Til for eks 1000px x 300px (bredde og høyde)

  SvarSlett
 13. Nå har ikke jeg det bildered. programmet du bruker, men det må jo være noen form for mulighet til å endre størrelsen på bildet der ? Hvor du bestemmer bredde og høyde selv på bildet du lager.

  SvarSlett
 14. Da er rammen borte! :-) Jeg syns ofte det blir veldig fint, har det selv også slipper man problemer med haderen blir for bred!

  Klem

  SvarSlett