lørdag 26. oktober 2013

Gjesterom med nytt sengeteppe fra Dekoria


 
Da kommer innlegget jeg lovet dere i går! Et skikkelig bilderas fra det nymalede gjesterommet. Ble veldig fornøyd med fargen- passer godt til det flotte sengeteppet jeg har mottatt fra Dekoria.
 
Ikke hørt om Dekoria sier du??

 
Dekoria har i over 15 år produsert tekstiler til individuelle kombinasjoner til både private samt hoteller og restauranter i hele Europa. Produktene blir produsert på en av Europas største tekstilfabrikker med høyteknologiske datastyrte maskiner. De har hele 150 kvalifiserte medarbeidere som hver dag for en høy kvalitet og hurtig levering. Dekorias vareutvalg består av bl.a; Gardiner, sengetepper, putetrekk, håndklær, sakkosekker, fleesetepper og ikke minst trekk til Ikeamøbler!!!!!!! Å det gode er at de har litt av et utvalg i stoffer!! Man finner garantert noe man liker!
 
 
Trykk HER for å komme inn til dekoria.no.

 

Dekoria 
 
 
Jeg har valgt meg sengeteppe i stoffet Edingburgh som er beige/brun rutete.
Fargene er nydelig og det er nydelig utført. Ser litt eksklusivt ut! Å det fortjener jo mamma og pappa som bruker dette rommet mest ♥

 

 
På tampen.. Se dette bildet- her er en illustrasjon av hvordan Ektorp 3 seter ville sett ut med samme stoff.. Utrolig stilig ikke sant?
 
 
 
 

1 kommentar: