onsdag 10. oktober 2012

Hvilken lenestol?


Jeg har en tid nå lett etter 2 lenestoler for å ha på stua.. Men dette var lettere sagt en gjort må jeg si.. Har vært innom nettbutikkene Bohus, Møbelringen, Fagmøbler, Skeidar, Slettvoll, Bolia, Home & Cottage, Living, Ellos..... Men jeg finner liksom ikke noe jeg 100% liker.

 
 
Det nærmeste jeg har kommet til nå er denne stolen over (her med et fryktelig stoff..). Men har sett denne stolen med et beige stoff å den var veldig fin. Det jeg da tenker er å bestille den i ensfarget lys beige- fargen er helt lik den beige stolen på bildet over , da bare uten rutene. Denne stolen har også en fordel med at den har hjul på føttene forran, så den er lett og snu.
 

 
Denne stolen er fra Fagmøbler. Også en fin stol, men synes kanskje at formen på "blomsterstolen" er finere.. Hva syns dere?? Help me! Vet dere om noen vakre stoler i denne kategorien?

 
 
Serveren fra York serien står også høyt på ønskelisten.. Vil ha...!! ;))
 
 

6 kommentarer:

 1. Lekre stoler alle sammen, men min favoritt er den med blomster i et mer nøytralt stoff. Den hvite fra IKEA er ikke god å sitte i synes jeg. Uansett hvilken du ender opp med blir det flott, for du har så god smak. Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine stoler alle men den Blomstrete stolen i et Anna stoff hadde jo blitt veldig fint synest eg,ikkje alltid lett det å skal velge stol men håper du finner ein som klaffer:)
  Ein fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Sjekk TM design! De har noen nydelige stoler...

  SvarSlett
 4. Har du sett Micma interior design på Facebook? de har nettopp startet opp på Mo i Rana, og har masse fint, og skal få inn enda mere. Jeg har bestilt meg stoler og en puff allerede, og mere blir det :D

  SvarSlett
 5. hei :-)
  hvilken modell er den blomstrete stolen?

  SvarSlett
 6. Den blomstrede stolen heter Humphrey og kommer fra Bohus sin lenestol kolleksjon. Stolen kan velges i mage flotte stoffer!!

  SvarSlett