onsdag 4. januar 2012

Litt nytt ;)

Ikke helt nytt, men ganske nytt for meg.. Bra akkurat 3 måneders nytt om 2 dager;)) Lille Kine Nathalie i det hvite interiøret mitt ;)) Blir spennende hvordan det blir å være interiør frelst når denne lille engelen begynner og springe rundt.. Da må det kanskje fjernes en del.. Som f.eks Madonnaen i bakgrunnen- den er jo svintung- får hun denne over seg blir det ikke bra.. Men det må vel gå for en tid.. Hvordan gjør dere andre det med "pynten" når disse små begynner og bevege på seg??


Har også begynt å tenke dåp, blir selvsagt et rosa tema;) Har heldigvis noen uker til å planlegge på, skal ta bilder av pyntet bord så dere får se, blir gøy, er ikke ofte jeg pynter bord! Fant en nettside som selger masse fine greier til slike anledninger Decorium.no, men når jeg var i byen idag så ser jeg at en av våre lokale interiørbutikker selger stort sett det samme, så da handler jeg nok der.
9 kommentarer:

 1. Så søt snuppe : )

  Vi valgte å ikke flytte på så mye, og det har resultert i at snuppa her ikke rører så mye. Ingen skader så langt på interiør, og hun er snart 19 mnd. har alltid hatt duker på bordet og fat med telysestaker osv. Greit at de blir vant til det heime. Da blir det enklere å besøke andre med masse ting og tang framme.

  SvarSlett
 2. Hehe...joda, jeg har tenkt på det samme jeg. Vår minste ble 1 år i desember, og nå er han veldig mobil og krabber og strekker seg over det meste. Det jeg ikke vil han skal komme i kontakt med er flyttet opp i høyden, men det gjelder å være oppmerksom på alt av duker og ting som kan trekkes ned av bordet og dra andre ting med seg. Jeg rydder ikke vekk alt, men sier nei, og det ser ihvertfall ut til at han skjønner, for han lar det være. Lykke til med dåp og planlegging. Hvis du vil ha fine bordkort, så kan du lage noen supersøte inne på papirgleder.no. Jeg laget tofargede sko til lillegutts barnedåp, og de til jente er jo også kjempesøte. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Tror nok også jeg ko mer til å velge å ha en del ting frem, men tiden vil jo vise hvordan det blir. Plutselig så går det ikke så hreit, barn er jo forskjellige og noen rører mer enn andre. Min prinsesse var veldig flink til å røre i ting og tang og hun ville utforske alt som var så da måtte jeg flytte mye, vil jo ikke gå rundt å si nei hele tiden heller. Ønsker deg en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Å så skjønn jente du ahr fått, gratulerer så mye, skjønn nissemor var hun også:) Du har det SÅ flott på stua og på kjøkkenet!!!!! Ha en strålende dag!!! Klem PS! Tips til dåp, få gjestene til å skrive en hilsen til dåpsbaret som du gjemmer til konfirmasjonen...Etikette Fredrik eller dåp på bloggen min om du vil;)

  SvarSlett
 5. Så herlige bilde ;o)))
  Kjempe søt ;o))

  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 6. Nydelig lita pie. Trudde førs det var en dukke du hadde i stolen din der.
  Koselig med disse små <3

  SvarSlett
 7. Så skjønn jente dere har!
  Her i huset har pynten til en viss grad fått stå i fred, da nest minste er 3,5 år.. dvs en Postmann Pat bil har hatt fast parkering nedi julestjernepotta..og julestjerna mangler nok en del blader: )
  Deilig å kunne ha noe fremme igjen, men gleden blir nok kortvarig, for minstemann på 9 mnd begynner å dra seg opp nå etterhvert..
  Han skal ha tak i alt, så det blir nok klar bane her en stund, i allefall i "lavereliggende strøk"
  Du finner nok fort ut hva som går og ikke; )
  Ha en fin dag: )
  Klem Iris

  SvarSlett
 8. vi har vært så heldige at jenta vå har ALDRI plukka på noe som helst!!Ikke revet i duken på bordet, dratt ut ting fra skuffer eller skap,ikke vært på pappa sine el ting.....rett og slett et engle barn:) Så jeg lurer på hvordan nr 2 blir siden en stort sett får to ulike barm;)ha ha

  SvarSlett
 9. Vi begynte med å ikke flytte på ting, men det endte opp med knuste ting..
  Han begynner å bli flinkere nå, då ;) Men pynteting står oppå hyller og kommoden ;) Han når til og med i vinduene nå (vanlig husmorvindu), og i går ble det knust noe som sto i et av vinduene :/ Jaja... ;)

  Men om dagene er det ingenting på bordet her, det kommer på når han er lagt..

  Ååå, kos deg/dere med dåpsplanlegging.. Det er så kos <3

  SvarSlett