fredag 2. september 2011

Høstfølelse

NIB har en ny utfordring pågang som de har kalt "høstfølelse". Her skal vi bloggere ta et bilde som uttrykker dette for oss. Tenkte jeg skulle bli med, med et kanskje litt uvanlig bilde... Rooooot!!! Jeg har nå tatt ned gardiner og alt fra veggene og stablet alt i sofaen og på spisebordet. Klart til å gjennomføre årets høstrundvasking:)) Som jeg nevnte igår kommer min mor og søster og hjelper meg! Sola skinner her nord og jeg har verandadøra oppe, så enda er været bra- det er nok blitt noen gulere trær rundt om, samt kaldere og mørkere netter! I love høsten!!! Så da får jeg bare krysse fingrene for at mitt bilde "høstrundvask" når til toppen:))8 kommentarer:

 1. Lykke til med vaskingen - og riktig god helg! :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Oi, det må jeg si er skikkelig rundvask :) Men åh, så deilig det er å ha det gjort!
  Det er strålende vær her i Lofoten i dag, og det ryktes at det skal vare hele helgen :)

  God vasking!

  SvarSlett
 3. Herlig bilde, det er jo sånn det er. Blir nok deilig å få hjelp til det. Så er huset klart til "alt" etterpå;))Godt vi har snille mammer.
  Ha en fin fin helg!
  Her blir ikke grått enda... jeg får liksom "puste" bedre når alt er lyst. selv om jeg blir fornermet når noen sier chabby chic om hjemmet;))streber etter nordisk lyst og lett utrykk!!... litt snev av "madikken" er det vel hehe
  klem fra Anniken

  SvarSlett
 4. Simply sweet and cozy :))
  Have a nice weekend.

  SvarSlett
 5. Hei på deg.

  Her var det da svært så lekkert. ;o) Tror ikke jeg har vært innom her før. For et koselig hjem du har, likte godt inngangspartiet ditt. ;o)

  Ha en super helg.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 6. Så morsomt at du har tatt dette bildet.. :) Sitter med samme følelse her.. Det vaskes, ryddes i skap og organiseres.. Klar for kaldere tider..
  Kos deg med vaskingen
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 7. Det var et fint rot ;) Like godt klokken, hvor har du kjøpt den?

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 8. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

  SvarSlett