fredag 3. juni 2011

Sofatitting

Jauda, her foregår det litt i hvert hjørne;)) Er jeg ikke ute og maler rundt vinduene er jeg på vaskerommet og maler, er jeg ikke dær har jeg bestandig et eller annet i gjære. Nå er det dette evinnelige sofavalget igjen da.. Imorgen skal jeg entur til nabobyen for å se på disse 2 sofaene. Hvilken er penest???? Den over har de på lager mens den under må bestilles. Begge har et lyst, beige stoff, den under ser veldig grå ut på dette bildet, men skal være sandfarget..

Jeg gleder meg virkelig til å få ny sofa.. Er noen år siden sist nå, å tiden og katten har satt sine spor.. Da vi bodde i leiligheten vi hadde før vi kjøpte hus, brukte pusen sofaen som klorebrett.. Mer trenger jeg vel ikke si om den saken.. Men nå ordner det seg forhåpentligvis da;)) Trenger noen meninger ikveld.. Så får jeg ta valget på butikken imorgen..;)5 kommentarer:

 1. Hei!
  Begge to er kjempefine sofaer, så uansett vil du havne opp med en fin en i allefall;)

  Jeg synes den øverste er penest å se på, men den vil nok miste fasongen fortere enn den under pågrunn av de løse putene i ryggen.

  Skulle jeg velge kun med følelser hadde jeg tatt den øverste, men økonomisk og praktisk den nederste.

  Dette hjalp deg nok sikkert ingenting:) Lykke til med valget!

  SvarSlett
 2. Hei! Fin blogg:) Jeg synes helt klart at den øverste er finest. Jeg er på utkikk etter ny sofa selv, så da må jeg jo bare spørre hvor du har funnet disse?

  SvarSlett
 3. Veldig fine, begge to.

  Men, jeg hadde valgt den nederste på grunn av ryggputene. ;)

  :)

  SvarSlett
 4. Så gøy og kjøpe ny sofa:))Skal snart ha en ny jeg og,lei av den svarte:/
  Jeg syns den øverste var finest:))Klem,god helg.

  SvarSlett
 5. Hei hei,

  Vanskelig dette med å velge sofa gitt - men jeg hadde nok valgt den nederste pga ryggputene jeg også, som aqua lady sier!:)

  Lykke til med valget,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett