lørdag 14. mai 2011

Såffa..

Jeg skrev et laaaangt innlegg her om dagen vedr. våre planer for uteområde, fikk litt småpanikk når innlegget forsvant og var borte i et par dager, men idag da jeg gikk inn, så er det her igjen. Flott!! Vet at blogger har hatt litt trøbbel, så det er nok derfor.

Uansett, nå er alt i skjønnenste orden nå. Sitter smått og ser etter "min nye" sofa. Jeg har nå funnet frem disse 2 lekkerbiskene.. Istedenfor den berømte Ektorpen, tenkte jeg at jeg kunne gå for en litt mer klassisk sofa.. Hva synes dere om disse? Den øverste er Oxford fra Skeidar og den under er Stockholm fra Ikea. Kan ikke forstå hvorfor jeg har hoppet over Stockholmen, jeg som ofte er innom ikea sine sider.

Ellers, så skal jeg å stå på Messe idag. Som selger i Blink Hus er det viktig og innhente leeds man kan følge videre;) Samt å vise seg frem og være tilgjengelig for allmennheten. Blir spennende, håper det kommer masse folk.1 kommentar:

  1. Hei Jeanette
    Jeg også er på jakt etter en ny 3 seter sofa, og vil helst ikke ha en Ektorp, syns den er fin da ;) men det er mange som har den nå også… Jeg også tenkte noe i klassisk og jeg likte veldig godt den første, Oxford. Jeg ønsker litt mindre vanger på min, men fargen er jeg fryktelig usikker på ennå :) Spennende på messe, og Blink hus er bare kjempeflotte ღ Ser også at du har tenkt å male huset hel hvitt? – vi gjorde det samme og har ikke angret en dag, selv om alle rundt oss sa at det måtte vi ikke gjøre :) Flott reportasje om deg og huset ditt lengre nede her også :) Ønsker deg en riktig fin helg, kos deg masse… Klem fra Mette

    SvarSlett