mandag 30. mai 2011

En smugtitt på vaskerommet

Dette er et rom jeg aaaaaldri har blogget før.. Har ikke blitt prioritert under oppussing, og blir ikke det på enda en stund heller.. Det meste her skal ut og nytt skal inn, men til da får en liten mini-oppussing holde- det kan jeg klare-helt selv;)) (nesten). Utrolig hva litt maling kan gjøre. Gulnet furu får meg til å spy, så det var deilig å se den forsvinne..


Jeg har malt alle flater med fargen bomull. Revet ut et skap og satt inn en gedigen kommode, det gjorde seg også, masse god plass i skuffene og en stor flate til å legge sammen klær på. På hyllene over vaskemaskinen står "bøtter" med pulver for hvitt og farget tøy, lett tilgjengelig.

På veggen ved kommoden har jeg hengt opp klesstativet på en liten hjerteknagg.
På veggen til høyre skal det opp en benkeplate som går fra vegg til vegg.. Et must på et vaskerom! Denne vil snart komme opp, men må bare bestemme meg for type og farge først;)


Skapet har fått nye knotter, klokkeknotter fra Bohus. Hundeforet har sin plass her på vaskerommet, det har nå fått seg en pen bøtte med lokk. Til og med en stickers fra MEME har kommet på;) MEME lager akkurat det du måtte ønske av stickerser, ta en titt på butikken deres HER.


Jess, det var en liten smakebit på minioppussingen. Jeg skal som sagt ha inn en 2,5m lang benkeplate, et stilig medisinskap, et kappe under benkeplaten etc.. Så jeg fortsetter min minioppussing utover uka ;) Vi ses.

3 kommentarer:

 1. Kjempeforskjell☺
  Vi held og på med vaskerommet-i tilleg til dei fleste andre rom hehe☺
  Har fått ei benkeplate av naboen som eg tenkte å male-glede meg til det☺
  Vi har lagt ferdigmalte veggplater på veggane-heilt greitt.
  Og lurer på om eg ska male gulvet eller legge flis---tenke tenke☺

  Blir vertfall VELDIG godt å få eit praktisk vaskerom☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så bra det blir:) Gleder meg til vi skal sette i gang med vaskerommet her til høsten også. Blir godt å få vaskemaskinen og tørketrommelen ut fra badet;)

  SvarSlett
 3. Litt av en forskjell! Det er ikke alltid det er så mye som skal til :D

  SvarSlett