fredag 6. mai 2011

Den perfekte sofa....

Jeg har lenge fundert og vurdert og lett og klådd meg i hode i min leten på den perfekte sofa.. For et par mnd tilbake og vel så det var jeg fast bestemt på den flotte og populære Ektorpen fra Ikea, men ble etter hvert mer og mer usikker. Jeg har stolen, den er fantastisk god og sitte i, men når trekket er hvitt, vil den jo bli litt "skitten" etterhvert, selv om man kan vaske trekkene, så innser jeg jo at i en travel hverdag blir det for mye pes.. Åsså blir jo trekkene så skrukkete.. Jeg har prøvd å stryke dem, men blir aldri helt bra.. Noen råd her forresten?

I mitt søken etter sofa, har jeg vært inne på Bohus, Møbelringen, Ikea, Slettvoll og Skeidar og sikkert flere steder jeg ikke kommer på.. Igår fant jeg disse 2 under hos Skeidar.. Å de likte jeg veldig godt. Ser ut som den har en perfekt Sandfarge, med en enkel og klassisk form. Med litt hvite puter og saueskinn tror jeg denne kan passe meget bra inn i Englehvithuset.
Hva synes dere om disse? Skal ta meg en tur i morgen og se på disse, er ganske spent:)

Nå skal jeg se siste rest av Norske Talenter. God fredag alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Tror jeg hadde gått for den nederste. Litt skummelt med helt hvit sofa. Men lager litt mer arbeid for seg selv å velge helt hvit ja. =) hehe.. Den nedereste er nok litt lettere å vedlikeholde?

  SvarSlett
 2. Ett godt tips om du velger lys salong, er å ha ett lekkert pledd i den på "hverdager"
  Lykke til med valget

  SvarSlett
 3. Denne ligner i fargen på min sofa som og er fra skeidar. Mulig det er samme stoffet.. Synes det er et greit alternativ til hvitt for du får jo en lys og fin følelese når møblene rundt er lyse/hvite! Jeg har mer enn nok husarbeid til at jeg orker å vaske sofatrekk til stadig! Men har og hatt veldig lyst på en hvit ektorp;)
  Lykke til med valget!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Jeg er helt enig med deg, har lenge vurdert og skaffe meg ektorp sofaen med hvitt trekk.
  Men enn så lenge med tre små barn så beholder jeg den sandfargede sofaen min. Genialt :)
  Jeg hadde kjørt på en sandfarget, kan anbefales :)
  Ønsker deg en herlig helg. Klem

  SvarSlett
 5. Hvitt + bruk = flekker. Forstår godt at du vil gå mer over til sand altså. Så en lekker sofa på Møbelringen som het Modena. Link : http://www.mobelringen.no/kolleksjon/produkter/stue/sofa-stoff/modena-6007565460097598/nb

  Den var veldig lekker syntes jeg :)

  SvarSlett
 6. Hei! :)Hadde helt klart gått for de fra skeidar, har hvit ektorp jeg også. Sofa, stol og puff. Men som du sier ligger ikke problemet i å vaske trekkene, men å stryke de. Jeg har ikke fått et orntlig bra resultat der jeg heller. Hadde jeg valgt i dag så hadde det nok ikke blitt ektorp. Håper det var til litt hjelp :) Hilsen Laila

  SvarSlett
 7. Hei.
  Jeg har ektorp, og hadde lenge hvite trekk, men etter hvert ble jeg så lei av at de ble skitne nesten før jeg hadde fått trekkene på. Problemet var ikke å vaske de, men å få tørket de. Trekkene kan jo ikke i tørketrommelen og på vinteren var det et ork å ha de hengende inne til tørk. Nå har jeg kjøpt grå trekk til dem og det fungerer kjempebra.
  Sofaene fra Skeidar hadde nok jeg gått for var jeg deg :o)

  SvarSlett
 8. Hei. farven på sofaen du har valgt deg ut ligner på mine to. Var du klar over at du kan få de armlenene du vil? Og det stoffet du vil på nesten alle sofaene hos møbelbutikkene?

  Jeg fant sofaen min i flere, så det endte opp med spesialbestilt sofa som hadde akkurat slike armlener jeg ville ha og i akkurat den farven jeg ville ha. Trur jeg betalte ca kr 1000,- mer for denne spesial bestillingen - og det var for 2 sofaer og 2 stoler.
  Bare et tips:-) lykke til med sofa kjøpet

  SvarSlett
 9. Har kjøpt meg to ektorp, og har akkurat fått på trekkene. Etter 20 min er de fortsatt rene, så foreløbig er jeg veldig tilfreds :o)
  Det er vanskelig å bestemme seg, sofa er liksom ikke noe man kjøper hver uke.
  Lykke til med kjøpet :o)

  SvarSlett