mandag 18. oktober 2010

Skogens konge

I dagens samfunn er vi blitt mer og mer opptatt av miljø og økologi, og dette gjør seg også synlig i interiørtrendene. Naturlige materialer og strukturer ser vi mer og mer av.

Materialer fra naturen appelerer til sansene våre skriver de på ifi.no. Noe er det hvertfall, for overalt hvor en ser for tiden er det kurver, kongler, grener, tømmer, tre og ikke minst gevir. Selv Ikea har kastet seg på denne trenden, dåg en litt moderne og humoristisk variant, men fullt og helt en elg likevel:)


Det er vel bare og følge strømmen, eller hva;)) Nedenfor er et bilde av hva jeg har fått i hus... Hjelpes.. Den er utrolig vakker, ser litt ekkel ut akkurat nå kanskje, men denne er blodfersk;) Problemet er bare at denne er virkelig stOOr.. Har i skrivende stund ikke peiling på hva jeg skal gjøre med denne eller hvor jeg skal ha den.. Tror den vil overskygge alt om jeg tar denne inn i stua. Noen som har noen ideer;)) ??3 kommentarer:

 1. Heihei, vet du, mannen min er jaktgal og jeg kan ikke få nok av disse gevirene!! Det største geviret vi har hengende inne i huset har jeg spraylakket i kromspray fra biltema og hengt det direkte på veggen uten plate bakom, og det ble kjempestilig!!

  Hilsen fra Myrtausa som ikke har kommet helt igang med denne bloggingen enda hehe ;-)

  SvarSlett
 2. Hei Myrtausa.
  Hørtes kult ut:) Håper du kommer igang med bloggingen snart da, så jeg får se:=) Du kan jo også sende meg et bilde på mail?
  Klem J.

  SvarSlett
 3. hei hei!

  såååå koslig med hilsen på bloggen! la meg til deg jeg, for du har ett nydelig hjem og titter innom deg igjen ganske snart! heldig med eget hobbyrom!

  ha en super helg!

  klem klem

  SvarSlett