lørdag 9. oktober 2010

Loppis

Mitt lille funn idag på bruktbutikken. Denne blir nok fin i hvit og med bøker i. Vi har brukt veldig mye tid på oppussing siden vi flyttet inn i Englehvithuset. Så enkelte ting står enda i esker. Hovedetg er nesten ferdig (vaskerommet igjen), loftet er nesten ferdig (gulv og tapet på et rom mangler) og kjelleren... ja, den er et kapittel for seg selv. Her skal vi ikke innrede alt, bare deler. Har en kjellerstue som nok forblir uinnredet i lang tid fremover. Vi er 2 stykker og har ikke behov for 3 stuer.. men, det er et soverom hernede som jeg tenker og dresse om til kontor/bibliotek. Jeg har massevis av hobbyting, kasser med bøker, symaskin etc. som jeg ønsker og få opp og system på. Tallerkenhylla er da tiltenkt her nede.

Et bukett hvite roser er også kjøpt inn til helga. Ingredienser til hjemmelagetpizza står på kjøkkenbenken, mannen er kommet hjem fra jakt og huset er helgevasket;) Perfekt;))


7 kommentarer:

 1. For en flott tallerkenhylle! Den kommer til å bli kjempefin hvit, og den er perfekt til bøker. Det blir spennende å se hvordan den blir når den er ferdig.

  Ha en finfin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Ååååå,no har jeg lett en en slik tallerken hylle til barnerommene. Heldige deg:)

  Linn Tove

  SvarSlett
 3. Flott tallerkenhylle, dem er jo geniale og den blir lekker hvit :) Nydelige roser, pleier og ja friske blomster i helgen jeg og men det har visst gått i glemmeboka i går hihi.Ha en flott lørdagskveld :) klem

  SvarSlett
 4. hei.
  ønsker dere en hyggelig helg,' klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Blir nok lekker i hvitt den hylla :) Riktig god helg til deg :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 6. Nydelige roser og heldige du som fant en sånn flott tallerkenhylle... ☺

  *Ha en herlig søndag*

  Klemmer fra MV ♥

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg! Så bra at du likte hva du fant i bladet! Jeg har hatt litt angst for hele opplegget men alt i alt så er jo tilbakemeldingene positive. Skal si du har et nydelig hjem du også! Har kost meg her inne. Og du er virkelig god på Loppis! Jeg har selv malt og malt disse gamle rimelige møblene. Sant du blir litt ekstra glad i dem når du har formet de selv? Den hjemmesnekrerte hyllen din er nydelig! og at du festet tall på det bohuskonsollbordet.. LURT!! Har selv et slikt på barnerommet. Og synes liksom det er noe som mangler:)Kanskje jeg skal kjøpe noen tall.
  Ha en deilig dag!
  Klem, H

  SvarSlett