lørdag 16. oktober 2010

Hobbyrom

Idag var det et snølag på bakken.. Litt tidlig syns jeg, men sånn her det her nord! Regnet øser ned nå, så det blir nok borte. Men innimellom titter solen frem, noe som gir et herlig lys inn i stua. Bilde tatt fra sofakroken og ut i spisestua. Fint eller dårlig vær spiller vel ingen rolle for meg idag, jeg jobber oppe på loftet med innredning av det siste rommet. Sparkling, pussing, grunning, tapetsering, legging av strie og maling av vegger og vindu er helgas plan. På nederste bilde får dere en liten smugtitt. Ikke så interessant enda så lenge, men det blir nok bra til slutt. Jeg har så lyst på et hobbyrom, så tenker at dette må bli plassen for det. Tenkte først på kjelleren, men fant ut at der nede kom jeg aldri til å være.. Kaldt og utrivelig, så da var det bare og sette i gang med rommet oppe. Mannen i huset har lagt tak og veggplater tidlig på sommeren, så da er det min jobb som gjenstår;)

Et lite bilde av hjerteranken min.. Den trives godt på kjøkkenet og vokser utrolig fort;)

Ja, her er rommet. Et sjarmerende rom, men sikkert litt vanskelig å innrede, så jeg må nok klå meg i hode noen ganger her for å få et optimalt og praktisk hobbyrom. Jeg har vært inne hos mange blogger der ute, men syns det var vanskelig og finne kontor/hobbyrom/syrom.. Så om noen har eller vet om slike rom her inne i blogglandia blir jeg glad for om du vil dele det med meg;)
-
Ellers, så er mannen på jakt, pusen har innedager og ligger som et slakt på sofaen og Prins Leon ligger årvåken på gulvet;) Til kvelds blir det hjemmelaget pizza og sofakoz!
-
Tusen takk til alle som har stemt på meg i NIB`s konkurranse, jeg ser allerede nå at jeg nok ikke når helt opp, men jeg føler meg som en vinner uansett;))

Ha en fin lørdag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Å, - så heldig du er som får deg en eget hobbyrom! :) I min lille borettslagsleilighet er det ikke plass til noe sånt (he-he).

  Hmm, - hva med en arbeidsbenk langs heeele vindusveggen?

  Grattis igjen som finalist i NIB's konkurranse! Kjempegøy :)

  Ha ei fortsatt god helg!
  Klem
  :)

  SvarSlett
 2. Da må jeg forte meg å bloggifisere mitt da, så jeg kan vise. ;)

  Håper du får en god dag videre!

  SvarSlett
 3. Jeg har lagt ut bilder av mitt,men det er så fullt og rotete. Det har også skråtak men bare på den ene siden. Nydelige bilder. Klem Mette.

  SvarSlett