onsdag 15. september 2010

Vaskerom

Jeg har et prosjekt i vinter, og det prosjektet heter Vaskerom! Det er kjempekjekt med eget vaskerom, men jeg synes rommet er upraktisk og skikkelig stygt slik det er nå. Med rosa gulvbelegg, badromstapet i hvit og pastellfarger, et gammelt 100cm skap og en liten benkeplate. Det blir fort både støvete og rotete her inne, noe jeg ikke kan fordra...! Tanken er derfor å pusse opp og innrede dette rommet på finest og best mulig måte.

Snille Marit med bloggen Nr14 har tegnet mine ønsker inn i et flott program. Hun har også kommet med forslag til endringer for å få det best mulig, så tusen takk til deg;) Bildene ser dere her. Håper arbeidlysten kommer snikende, nå som planen er klar.

Planen er sjakkrutet gulv, hvite vegger, hvit innredning, sorte håndtak og hvite benkeplater, har også en plan om et linforheng under vasken. Håper det blir så fint og praktisk som jeg tror.... Innredningen tenkte jeg og bestille fra Build, en forholdsvis ny leverandør av kjøkken og bad. Her kan man velge om man ønsker det flatpakket eller ferdig montert, og slik regulere kostnadene.8 kommentarer:

 1. Dette så ut som det kan bli riktig bra. Lykke til med prosjektet.

  SvarSlett
 2. Dette så utrolig fint ut! Ønsker meg nytt vaskerom jeg også...men har ikke begynt planene helt enda, bare masse ønsker.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Det så virkelig flott ut, herlig med et flott vaskerom! Det kan jo gjøre "den kjedelige jobben" litt morsommere:))

  Blir spennende og se utover vinteren da, lykke til, hihi!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Dette blit nok kjempe flott. Har et super upraktisk vaskerom selv og må nok ta et tak og gjøre noe der snart jeg også.

  SvarSlett
 5. Wooow, blir bra :D
  Kjenner jeg har SÅÅÅ lyst på vaskerom!!
  Bah.. Men det blir i drømmehuset, på drømmetomten, når jeg havner i drømmeland :P

  SvarSlett
 6. Jeg har også lyst på vaskerom! Har bare et bittelite rom (som egentlig ikke kan kalles et rom engang - så lite er det ;-) inne på badet der vaskemaskinen står. Men jeg har lyst på stoooort vaskerom med mange hyller. Det du har fått tegnet ser jo kjempefint ut. Heldige du!

  SvarSlett
 7. Så deilig å få fikset vaskerommet! Vårt er et katastrofeområde jeg håper jeg får gjort noe med i løpet av høsten-vinteren! Lykke til!
  KLem
  Lise

  SvarSlett
 8. Hei,

  Dette så veldig bra ut. Så fint det tegneprogrammet var da. Veldig bra.

  Klems Sarita

  SvarSlett