lørdag 25. september 2010

Litt nytt i Englehvithuset

Litt småpjusk har det blitt siste tiden i Englehvithuset. Har hatt et "åpenrom" på ene kjøkkenveggen, har ikke funnet noe jeg likte for å ha der, men etter over et år nå fant jeg en nydelig oppslagstavle. Denne ble for meg perfekt der;)


For å skape litt mer høstpreg har jeg innført litt grovere materialer. En liten aviskurv ble derfor med hjem, fargen er nesten helt identisk med vedkurven jeg kjøpte i fjor, så det passet fint. Den står nå ved enden av sofaen.


Til sist en liten og billig, men veldig effektiv endring. 2 klokkeknotter fra Bohus. Skapet er fra Ikea, så det gjorde seg virkelig med nye knotter, skapet ble jo som nytt. Skal kjøpe slike til sjenken/tvbenken også, er bare 3 knotter jeg trenger, men måtte prøve først på skapet.Ønsker alle en flott Lørdagsaften!


9 kommentarer:

 1. Virkelig koselig hos deg. Det er ofte ikke så mye som skal til for å få det slik en vil.
  Deilig å kose seg inne i en lun stue enkald høstkveld.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Så skjønn oppslagstavle! Det var ein herleg variant. Og stilige dei klokkeknottene! Kjekt med litt sånn enkel fornying :-)
  Ha ei fine helg vidare.
  Klems

  SvarSlett
 3. Kjeeempefiiint!! Så flink du er:)

  SvarSlett
 4. Utrolig fint altså! :) Jeg har sett på de klokkeknottene og hatt lyst å kjøpe de selv, men de var ikke kommet i butikken her enda. Ha en flott kveld, her blir det tapas :) Klem

  SvarSlett
 5. Så fine ting du har kjøpt. :D

  Håper du har en fin lørdag ♥

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Så nydelig stue med masse herlige detaljer, kjempefint!
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Hilsen fra Bekka

  SvarSlett
 7. Hehe ja det var jo virkelig identisk:)) Men d gjorde seg virkelig på Ikea skapet:)) Flott avis kurv du har fått deg og♥

  SvarSlett
 8. Så fin oppslagstavle, greit å ha et sted å henge beskjeder :)
  Likte knottene dine, kansje jeg må en tur på bohus hihi..

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett