tirsdag 26. januar 2010

Vinterkjøkken

Mitt vinterhvite kjøkken!
Jeg er ikke den som endrer så mye på mitt kjøkkenet. Jeg er glad i det enkle, pyntet, men praktiske. Men som jeg har skrevet før er mine ønsker mot våren litt mer pastellfarger, noe jeg håper jeg skal få til gjennom Green Gate etterhvert;)
-

På ønskelisten er selvsagt også flere deler i Brukasamlingen. Den begrenser seg nå til en godis, popcorn og snacksskål. Samlingen min i emblemserien øker stadig, fikk salt og pepperbøsse i julegave av mamma, og 6 kaffekrus i forsinket bryllupsgave (bryllupet sto for 1 1/2 år siden).

Utfordring: Hva har du i din tallerkenhylle?
I min er det lett blanding av bokstaver, skilt, tallerkner og fil de fer. Men, bildene taler vel for seg.. Ønsker å se mAnGe hyller nå.. Har slitt litt for å få skikk på min, så er spent på deres!
-
Til sist viser jeg frem Ektopen min.... uten trekk... Jeg fikk en utrolig sølete katt inn her i morges, som selvsagt pilte rett oppi Ektorpen og satte grisegusjemerker over hele stolen.. Jaja, sånn er det med dyr, å sånn er det med hvit Ektorp.. Blir nok ikke siste gangen;)
-
Her er synderen.. Mjaaaau!!6 kommentarer:

 1. hei.
  å sååå koselig et kjøkken du har,mange fine detaljer her.elsker jo hvitt jeg da,
  å så nydelig en kattepus da,en kan tilgi en sånn synder syntes nå jeg,hihihi.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Lyst å fint kjøkken har du, det enkle er ofte det beste.....Selv har jeg vel det en kan kalle ett kaos på mitt kjøkken,hehe...For en herlig pusekatt du har..Klems

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra et kjempefint kjøkken !! Kjempeflotte fliser over benken;)

  Ha en fin kveld !!

  Hilsen Maren.

  SvarSlett
 4. Veldig koselig kjøkken du har! Begynner å bli veldig klar for pasteller selv. Vinteren er så lang, nå kan våren komme:) Men veldig fint og rent med alt det hvite du har og.

  Hvor kommer tapeten i stuen din fra? Den hvite med mønster.

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 5. Bah, du har ett helt nydelig kjøkken!
  Masse fine detaljer også, emblem serien er så fin - har kjempelyst på den selv :o))

  Har en award til deg inne hos meg.
  Klem Jatte.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Kjempefint kjøkken! Jeg er nok litt som deg, liker det enkelt men likevel pyntet. Har ikke blogg selv, så kan ikke vise bilder av tallerkenhylla mi. Men kan fortelle hva jeg har i den; gamle arvede tallerkner, et sukker/fløtesett og ting laget av barna pryder hylla mi. Ønsker meg noen små sølvrammer jeg kan ha der også.
  Ha en fin torsdag - nå er det snart helg :)

  -Mette-

  PS fikk du tak i Green Gate noen steder??

  SvarSlett