mandag 13. september 2010

Kid interiør

Kid Interiør er en flott butikk;) Men, så synd at de ikke har nettbutikk. Her jeg bor har vi desverre ikke Kid. Jeg mottar stadig reklamemagasiner i posten, men det er ikke så lett og slippe fra de hverdagslige syslene og komme seg til nabobyen for en titt. Har kontaktet nærmeste Kidbutikk, men de har ikke noen mulighet til å sende til meg:(
Derfor så lurer jeg på om det er noen der ute som kan forbarme seg over meg og kanskje ta en snarlig shoppingtur for meg?? Som har Kid i sin by?
Fikk et lite tilbudsblad i posten her om dagen hvor det på s.7 var avbildet en beige lingardin med navn Mira, til 30% rabatt. (231,-) Skulle så gjerne hatt 3 lengder av denne i 220 lengde.
Om dette ikke skulle løse seg, så har jeg jo et knippe gardiner vist nedenfor jeg kan bestille av;)


Jeg har forresten bikket over 50.000 besøkende ser jeg;))) Så GØY!! Tusen takk til dere alle som er innom meg!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen;)
-
Det ordner seg med gardiner;)) Snille, snille Vibeke med bloggen Mammas Hus skal kjøpe gardiner til meg;) Det blir spennende! Takk til dere andre som har kommentert.

5 kommentarer:

 1. Jeg skal på senteret vi har Kid i morgen formiddag, send meg en mail på vibekeor@gmail.com på det du vil ha, så skal jeg sjekke...? (Evt ring butikken på Elverum og hør om de har og om de kan legge av til meg i morgen )

  SvarSlett
 2. Eg bur dessverre over 1 time frå KID, så kjenner til problemet! Håper det ordna seg:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hvis det ikke ordner seg på Elverum kan du ta kontakt med meg så skal jeg se om jeg får ordnet det her! :)

  SvarSlett
 4. Er så enig med deg i at Kid burde hatt nettbutikk. Må kjøre tre kvarter for å komme til en.

  SvarSlett
 5. Heisan, Her jeg bor (på Sørlandet ) har vi 3 kid butikker. Så vist du skulle trenge noe til en annen gang er det bare og gi beskjed:-)
  Har akkurat vært og benyttet meg av gardin tilbudet og gjorde et pledd kupp.

  Ha en flott dag

  SvarSlett