søndag 24. januar 2010

Shaggyteppe i stua

På loftstua hadde jeg et hvitt shaggyteppe. Ville prøve det i hovedstua under spisebordet. Siden jeg både har hund og katt er det ikke enkelt med matter, men jeg syns det blir så mye lunere med, så jeg må prøve. Dermed bykset jeg teppet ned gjennom trappa, flyttet på stoler og løftet og sukket og stønnet:) Så var det på plass. (Det spisebordet som under alt det hvite er i nøttetre(?) er h.... tungt) Vel, vel.. Resultatet ser dere her. Tror det ble bra..? Må venne meg litt til det så får vi se.


Stolene jeg har er innkjøpt til vår gamle leilighet, og passer ikke helt inn her, så neste prosjekt er å bytte ut disse. Jeg har da falt for Ikea`s stoler Henriksdal, tenker meg 5-6 av disse, så får vi ta frem dem vi har når vi har gjester. Har faktisk bare 4 av dem, så det er litt problematisk når vi er flere til middag. Tror Henriksdalstolene vil passe veldig bra inn i Englehvitthuset..

Under er diverse stemningsbilder fra stua nå på en søndagsdag;)

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg synes det så bra ut med teppet :) Koselige bilder fra deg!
  Ha en fin søndag videre.

  SvarSlett
 2. hei.
  så fint det le med det teppe under bord,enig med deg i at det luner.
  herlige bilder fra ditt hjem.
  ha en flott søndag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Syns det vart fint med teppet eg :)
  Har sett på dei stolane frå Ikea eg og, men har 8 stk andre spisestuestolar eg MÅ selge først...og det ser ikkje ut til å vere so lett :(

  Håpe du får ei fin veke :)

  Klem M ♥

  SvarSlett
 4. hei hei!
  Neida eiendommen heter ikke det (det måtte ha vært så vel!)
  Navnet tok jeg pga de tre kjempe store bjørkene som står rundt huset :)

  SvarSlett
 5. Så fint det er hos deg :) kan tenke meg det blir kjempefint med de stolene. Vi har de på kjøkkenet (våre er med "blomster"mønster) de duger dårlig til hverdagsstoler på et kjøkken med 2 små ;) så nå skal de byttes ut. Men fine er de!

  :) Ann K

  SvarSlett
 6. Så fine bilder! Jeg har også kjøpt et teppe til å ha under salongen, og kjenner til problemet med dyrene:) Men det har fungert fint med hundene her hvertfall:)

  SvarSlett
 7. Heisan. Du har det så kjempefint. Synes det ble veldig bra med det teppe akkurat der, og som du sier ang stolene så ville nok Ikea stolene vært prikken over i èn! Kunne selv tenkt meg de stolene ;) Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett