søndag 15. november 2009

Ny lysekrone


Se hva jeg har fått i bursdagsgave av min mann:-) En etterlengtet lysekrone over spisebordet. Ble veldig fornøyd med resultatet. Å det var jammen meg bra for jeg brukte flere timer på å fjerne platen som var festet rundt hver eneste "krystall" remse.. Gasj.. Det var ikke måte på innpakkning:-) Men lampen var hvertfall inntakt.

Etter helgevasken tok jeg noen bilder av stua i sin helhet, har fått noen tilbakemeldinger på ønsket om å se større oversiktsbilder, så her er hvertfall noen:-)

10 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har. Kan tenke meg det var en jobb å få av all den plasten, phu! Men den gjorde seg da! Grattis:) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Kjempefine lysekrone:)Kor koselig du har det!!:)

  Ha en fin kveld

  Klem Nina

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ lekkert! Snill mann då :)
  Eg har enno ikkje fått lys i mi lysekrone, er nødt til å leike litt elektrikar og det er ikkje mi sterkaste side :o/ men ska ha lys til jul, det er målet :)

  håpe du får ei fin veke :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 4. så fin lysekrone :)

  Det er kjempekoelig hjemme hos dere!! ser du har flere veggord. Har du skrevet om de/bilder flere steder på bloggen?! vil så gjerne se bilder av andres bruk av veggord før jeg kjøper egne ;)

  :) Ann K

  SvarSlett
 5. Det er berre utruleg kor somme ting skal pakkast!!Å ikkje noko som er verre for ei utolmodig dame som er spenna klar til å få pynten på plass!!Hehe:)
  Å det blei LEKKERT!!!
  Kjempe fint hjem du har:)
  Har noko til deg inne hos meg:)
  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 6. Flotte bilder du viser her ikveld.. Og lysekronen var kjempe fin..
  Klem Kristin

  SvarSlett
 7. Kjempefin lampe. Jeg har sett på den samme selv. Det ble i allefall superlekkert over spisebordet ditt

  SvarSlett
 8. Kjempe fine ilder du har tatt av det flotte hjemmet ditt.Og lyskrona di var nydelig...
  God uke videre.
  Klæm Linda

  SvarSlett
 9. For en flott lysekrone du har fått deg! For et fint hjem du har. Ønsker jeg kommer dit en dag, akkurat nå er det meste bare et eneste rot her..

  SvarSlett