søndag 29. november 2009

Husk Give Away

Husk min Give Away som har trekning denne uke. Meld dere på HER.

Har vært borte i helga så har ikke fått pyntet noe mer til advent, men har vært inne ikveld og sett hos alle dere der ute... Kjempe vakkert og veldig stemningsfylt! Gleder meg til å fortsette denne uke. Skal prøve å pynte uterommet/inngangspartiet litt iløpet av de første dagene. Har noen ideer jeg skal prøve meg på. Bilde av resultatet kommer. Men nå er det natta! Første søndag i advent er over for i år:)

3 kommentarer:

 1. Så nydelig det var med fyrstikkeskene og lys med engler! Har du strøket på bilder som er printet ut på vanlige ark?

  SvarSlett
 2. Tusen takk for forklaring! Da jeg så det innlegget ditt, måtte jeg sende sms til en venninne og spørre om ikke vi kan ha et lite juleverksted en kveld.

  I helgen arrangerte jeg og 13 andre Det lille store julemarked. To av jentene solgte lys som de hadde strøket på servietter. Servietter er jo så tynne, så om man finner fine servietter er det kanskje det letteste.

  Selv har jeg mest erfaring med å printe ut bilder på strykepapir og stryke det på stoff. Jeg bruker det på klærne og veskene som jeg lager.

  SvarSlett
 3. Så koselig du har pyntet til nå!! for meg er adventsitiden helt herlig.. lys å se i alle vinduer og gir mørket litt mer kos! Nydelige fysrtikkesker og lys du har dekorert også;)

  SvarSlett