onsdag 7. oktober 2009

KisteEn gammel kiste hører med i et hjem til en interiørinteressert. I utgangspunktet tenkte jeg at jeg skulle male denne hvit. Den har en fin brunfarge, så fikk litt vondt i magen av å tenke på å ødelegge den gamle patinaen. Så den får bli som den er. Jeg hadde sett kisten inne på bloggen "Drømmen om en eplehage", hun har nett lik kiste som meg, men da jeg spurte sa hun at hennes kiste var mer oransj enn brun, derfor malte hun sin. Jeg kjøpte kisten på byens brukthandel for den nette sum av 400kr. Syntes det var gitt for pengene:-)

5 kommentarer:

 1. Hei, hei:)
  Tusen takk for koselig kommentar.
  Ja, trives godt i den lille kroken :)
  stolene er veldig gamle, arvet de etter min farmor. De var da rød, så jeg har trekt dem om, ble veldig bra. Vurderte også å få slike gardiner på kjøkkenet, syns dem var kjempe fin. Og veldig lettvint når jeg ikke har tid eller plass til å ta fram symaskinen :)

  Så fin blogg du har, her blir jeg å følge med. Å den kisten var jo bare kjempe lekker, skulle gjerne hatt en slik :)
  Ha en fortsatt fin kveld, klem Maria!

  SvarSlett
 2. Nydelig!! Og er helt enig at den burde være umalt!! Skulle ønske jeg hadde hatt plass til noe lignende!!!

  SvarSlett
 3. Hei! Første gangen jeg besøker deg... Burde kommet hit før, for denne bloggen er flott! Kisten har jeg maken til hjemme hos meg - har forresten ikke blogget om den ennå... Og jeg er enig med deg at du ikke bør male den - la den få ha den ekte patinaen - den der den fineste. Klem fra Gro

  SvarSlett
 4. Ikke alt trengs å males, og akkurat slike gammle fine ting trenger hellr ikke det. Fint med noe inni alt det hvite vi omgir oss med. Er selv veldig glad i hvit, men noen ting velger jeg å beholde som de er, noen få gammle ting hvertfall,hehe. Kistn var kjempe flott.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. FOr en lekker kiste, og jeg er enig med deg at patinaen på denne var for fin til å bli hvit:)

  Syns slike kister er så fine, kjekt å oppbevare duker og slike ting som krever litt større plass enn en liten skuff:)

  Ha en fin dag!

  Anette

  SvarSlett