torsdag 9. januar 2014

Stemningsbilder fra stua

 
Over et lite stemningsbilde fra stua, tatt fra sofaen.

 
Her ser dere sjenken/kjøpmannsdisken jeg var så heldig å få i julegave fra mannen.. Og over er lampa som lå under treet til meg fra mamma og pappa kommet opp.. De er gulle go ♥ ♥

 
Inne i 2014 dere! Tenk det- i år blir lille jenta mi 3 år.. dåg ikke før i Oktober ♥
Ellers så er jeg mest på Instagram for tida- ser at det er en kjempelettvindt måte å legge ut interiørbilder på- så velkommen til Englehvitt også der!!
 
 

2 kommentarer:

 1. Skjenken var så fin, hvor kommer den ifra?? Du det første bilde, så er det noe hvitt pynt, vaser?? Er det en hylle det står i?? Kan di vise mere fra den vinkelen?? ps...ska leit deg opp på Instagram. God Helg

  SvarSlett
 2. Hei Nina Iren. Takk for det!
  Ja, skjenken er kjempefin:) Den er kjøpt på den lokale Interiørbutikken; Big Bolig interiør & Gaver. Jeg har sendt dem en forespørsel om hvilken leverandør denne kommer fra og hva den heter. Kommer tilbake til deg med info når jeg mottar. Det er hvite glassvaser i hylla du skimter ja. Den største er Salong vase fra Ikea. Den største nederst er også fra ikea, men kan ikke finne den på nett. Den minste er kjøpt på en interiørbutikk i byen her for ganske lenge siden. Vakre vaser alle sammen :)
  Det er ei hylle de står i ja, ei hylle jeg kjøpte i sommer i Sverige på en møbelbutikk. Skal lage et innlegg fra den vinkelen og legge ut.
  God helg til deg også!

  SvarSlett