mandag 20. mai 2013

Terrassebeising

 
Vel overstått 17 mai! Sjekk lillejenta hvor fin hun ble i bunad.. smeeelt !!! Bunaden har jeg brukt når jeg var lita, så det er litt gøy.

 
Det vi har brukt denne helga til er å fixe og stelle rundt huset- raking av hagen, vi har satt opp sandkasse til Kine Nathalie og jeg har begynt å beise terrassen. Er ferdig med 1 strøk og halvparten av 2 strøket. Blir veldig fint når det blir ferdig. Vi har kjøpt oss nye utemøbler, men tar dem ikke i bruk før dette er ferdig, så der er ekstra motivasjon til å bli ferdig. Bruker Nordsjøs terrassefarge Stone. Den er veldig fin! Som dere ser så har jeg litt igjen av rekkverket også jeg må male.. Men det er jo nå utesesongen begynner.. Det blir bra :) Vi har en del planer, som blir realisert litt etter litt! I morgen er det jo hverdag igjen. Vi har så definitivt hatt en smak av sommer her i helga- med grader opp i 25-26 grader.. Håper bare dette ikke `var` sommeren vi får :/
 

4 kommentarer:

 1. Så skjønne i bunad,dei er så søte dei små:)
  Nyt dagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så herlig lita tulle! Koselig med bunad i familien <3

  SvarSlett
 3. Koslig blogg du har:) Fin farge på terrasse beisen!
  Sjekk gjerne ut min giveaway,passer stilen din;)
  Fin helg til deg!
  Hilsen fra Siv Mette

  SvarSlett
 4. Så nydelig ei lita tulle i bunad. Klart det er stas med klær man selv har brukt ;) herlig å få gjort unna arbeid man har utendørs. Og ikke minst når været er sååå deilig. Klem:) mailinn.

  SvarSlett