mandag 28. mai 2012

Lettstelt

Jeg må si at jeg er dritt lei av å vaske, støvsuge og irritere meg over disse lange Henriksdal stoltrekkene.. På avstand og rett etter de er vasket og strøket er de kjempefin.. Men det går fort over.. Det hadde vært SÅ lettvindt med skinn av noe slag.. Har undersøkt både på Bemz og Ikea, men skinn - altså hvitt skinn, er nok ikke å oppdrive. Så det nærmeste vi kommer er denne i Microfiber fra Ikea. Disse henger ikke ned i gulvet slik at kattene og hunden kan åle seg inntil + at det går ann å vaske disse med en våt klut. Håper at fargen er fin på disse..
Jeg higer etter endringer, men når tiden bare strekker til de hverdagslige syssler blir det verre;) Skjønner ikke hvordan dere med 2-3-4 unger og blogg rekker over alt?? ;)) Beundringsverdig;)


5 kommentarer:

 1. Jeg er og så lei av mine henriksdaltrekk .. Synes ikke jeg gjør annet enn å vaske dem, så neste gang skal jeg og ha noe lettvindt noe ;)

  Klem, Kari

  SvarSlett
 2. Jeg har de korte trekkene, men er det samme med dem, de suger til seg støv!
  Men hvordan syns du det er med Ektorpen da? Det er vel samme stoff i den? Jeg har en Karlstad sofa i samme stoff, og den må støvsuges HVER dag for at den skal holde seg fin...

  SvarSlett
 3. Har hund og 2 små barnebarn, og av den grunn valgte jeg skinn da vi kjøpte ny sofa for snart 2 år siden... Angrer ikke på at vi valgte skinn, men angrer litt på at jeg valgte svart :)))
  Beundrer all bloggere med den kritthvite Ektorpen og små barn...bra trekkene kan tas av å vaskes :))) For hvitt SKAL være hvitt !!

  Jeg beundrer også de som blogger som har 2-3 og 4 barn :))) Skjønner ikke hvordan de får tiden til å strekke til med fulltids jobb utenom :)

  Jeg vet jeg bruker for lang tid fremfor pcen med å lese blogger og lage innleg, men nå har jeg ikke småbarn i hus så da går det jo greit :)))

  Ha en fortsatt fin uke
  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Synes nesten det er godt å høre at det er flere enn meg som plages med å holde hvitt like hvitt som på bilder på nettet!;o) Det er så mange som har mye hvitt i møblementet, men her hos meg blir det fort skittent - enten av katt eller dongeri.. Skjønner deg godt, jeg;o)

  Og du, en rekker ikke alt med blogging og flere unger - det høres bare sånn ut;o))))
  Ha en flott uke - klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. La meg si det slik, mine beige sofaer som jeg ble så lei av og kjøpte hvite bomullstrekk fra Ikea til for et par år siden..., de er nå trukket opp med et gråmelert kvalitetsmøbelstoff fra Camira! ;)) Jeg har ikke timer nok i døgnet til å ha hvite sofaer av bomull! :D Spisestuestolene mine (ikke så ulik disse bare sorte), er nå byttet ut med antikviteter, -to forskjellige stoltyper av eik, der kun selve setet har stoff! ;)) Jeg er faktisk mye mer fornøyd med disse valgene stilmessig også enn det jeg var med det hvite. Ikke bare ble det mye mere praktisk, men også mye tøffere! ;) Du som er småbarnsmor kommer ikke til å gjøre annet fremover enn å forsøke å holde de hvite stolene rene! ;))) En nydelig spisestue har du, den tåler godt både beige, en hardere kontrastfarger, eller for den saks skyld stoler av tre eller metall. For som Heidi sier: Hvitt skal være hvitt, og DET tok for mye tid, frustrasjon og energi for å opprettholde hjemme hos oss i hvertfall! ;)

  Lykke til uansett hva du velger!

  Stor klem , Ann.

  SvarSlett