mandag 15. august 2011

KjøkkenÅ planlegge et kjøkken er ikke det enkleste. For 2 år siden skiftet vi kjøkken i "ny/gammel" huset vi kjøpte. Over ser dere en av tegningene som ble tegnet. Ble ikke helt likt som dette, men ikke langt unna. Under ser dere hvordan det ble:) Kjøkkenet har god arbeidsplass og er praktisk for alle gjøremål, det jeg savner er plass til et kjøkkenbord, en gammel fin benk- en spiseplass på kjøkkenet rett og slett. Får se etterhvert hva vi kan få til. Akkurat nå er det sånn som dette og jeg er veldig fornøyd:) Førbilder av kjøkkenet kan ses HER. Lekkert hva??

(Trykk på bildet for å få det større.)
5 kommentarer:

 1. Kjempefint kjøkken, neibdet er jammen ikke lett å planlegge et nytt rom, det vet jeg alt om. Vi holderpå å pusse opp badet nå og jammen tar det tid med plaleging av alt også er det så manhe småting som jeg liksom ikke kommer på at måtenkes på. Håper. I tar de rette valgeneogkommer til å bli fornøyde. Ønsker deg ei riktig fin kommende uke. Klem monica

  SvarSlett
 2. Nydelig kjøkken!

  Ønsker deg en fin mandag:)

  SvarSlett
 3. Kjøkken er vanskelig! Kjøkkenet vi har nå er kjempefint, men ikke som jeg ville gjort om vi visste vi ville bygge om huset og ikke selge. Men jeg klarer ikke finne noen bedre løsning heller, blir ikke enig med meg selv. ;P

  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 4. Guuuri så lekkert kjøkken du har!! Jeg elsker vitrineskap! ;)) Jeg har noen på kjøkkenet, men kunne godt tenkt meg mange flere!

  Ha en fin kveld! :o)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 5. Hei.
  Liker kjøkkenet ditt veldig godt :-) Om vi noen gang flytter til et større hus, så skal et av kriteriene være et stort kjøkkenallrom. Men vitrinedører krever jo at en til en hver tid har orden i sysakene da. Ikke like lett her i heimen, da det ikke alltid er jeg som rydder ut av oppvaskmaskinen og setter ting tilbake igjen i skapene :-)
  Ha en fortsatt fin helg! Hilsen J - K

  SvarSlett