søndag 10. juli 2011

Stua

Lovte jeg skulle vise bilde av andre siden av stua. Her står en 2 seter, med trekk fra Ellos. Planlegger en Ektorp her etterhvert. Samt et "penere" bord.. Men det er ikke så enkelt og finne det bordet jeg vil ha.. Ønsker meg noe ala stuebordet til Malin Virginia med bloggen Home by Virginia som jeg kan pusse opp.. Bordet kan ses HER. Jeg er litt usikker på hvor jeg skal få tak i et slikt et.. Ønsker jo helst å få tak i et i nærmiljøet.. Men kommer tid kommer råd.. Tips tas imot med takk;)) Nå skya det over her hos oss, så da er det tid for å fli litt i huset igjen.. Så, so long!4 kommentarer:

 1. Koselig krok her, og sofaen med ellos-trekk var jo kjempefin:) Ikke alltid lett å få tak i det man ser for seg, men da blir man vel ekstra glad når det skjer;) Den nye salongen din er den samme som jeg har! Artig å se den i en annen stue, jeg har ikke sett den i blogglandia før..

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Kjære Jeanette.
  Tusen takk for fine ord på bloggen min,Og ikke minst tusen tusen takk for din stemme i bolig konkurransen Norges vakreste hjem:-))
  Det setter jeg utrolig stor pris på.
  Jeg er ofte innom og titter på bloggen din. Du har ett nydelig hjem, og du har alltid så mange inspirerende prosjekter:-) Og for en vakker hage! Den ligner virkelig en park. Ønsker deg en fortsatt herlig sommer!
  God klem fra Kari Ann

  SvarSlett
 3. heisan
  For et nydelig sted dere har! Både huset og parken!
  PS har du sjekket på Finn.no om det bordet?

  SvarSlett
 4. Utrolig fin blogg og så fint dere har det! =)

  SvarSlett