torsdag 26. mai 2011

Entré

Siden lyset var så fint idag, til og med kl. 19... var jeg jo bare nødt til å ta meg en runde med kameraet. Bildene er fra den nokså nyoppussede Entren vår. Ble kjempe fornøyd. Alt er lyst og for meg hvertfall innbydende:) Trappen er nok ikke den jeg ville valgt om jeg fikk velge, men den er hvit og helt ok, men ikke særlig praktisk med hvite, malte, glatte trinn.... Blir nok noen "trappeteppelapper" her etterhvert- før det skjer en ulykke;)

Det er enkelt innredet og faktisk ganske ryddig hele tiden.. (!), noe jeg kan takke garderoben på bildet under for:) Tidligere var det et gjestetoalett her, men det er nå tatt ut og er laget om til en liten Walk in garderobe her isteden, med tråkurver, hatthylle, skohyller og hengemuligheter. Det eneste som gjenstår her er bytting av ytterdør.. Å den står nå klar til henting hos XL-bygg, så kanskje den blir innsatt i helga. Det blir spennende;) AAAAltid noen planer på lur;)


7 kommentarer:

 1. Kjempefint dere har det i gangen :)

  Ett tips til trappen er og kjøpe ett pulver du blander i malingen når du maler siste strøket, da blir ikke trinnene glatte, vi brukte det i vår trapp - finker bra selv med glatte ullsokker på :))

  Ha en fin kveld,
  KLem Jatte♥♥

  SvarSlett
 2. Kjempe fin gang du har!! Lyst og trivelig:)

  SvarSlett
 3. Kjempefint og lyst!

  Mette :)

  SvarSlett
 4. Så flott!!
  Har du malt trappen selv? Hvordan syns du det var? Tenker å male trappen våres selv, men hører folk sier det er forferdelig å male..

  SvarSlett
 5. Nydelig entré du har. Her endte vi opp med lilla tapet i gangen og en vegg med slik mønstret tapet. Jeg ønsket helst lyst eller hvitt, men smaboeren min sto fast på det lilla siden alle veggene ellers i huset er lyse. Mannfolka må vel få bestemme litt noen ganger de også, hehe:)

  SvarSlett
 6. ja,denne likte jg godt også.Spesielt lyset dere får inn og størrelsen.Lekkert uten tvil :)

  SvarSlett