fredag 18. mars 2011

Tv-benk

Jeg har en "gammel" ikea tvbenk som har stått på boden i lang tid. Jeg tok for en tid tilbake å flyttet den ned i garasjen, har kjøpt kledning og kledd hele benken, skal også lage noen tøffe dører med hønsenetting tenkte jeg, om jeg får det til da... :) Er jo ingen møbelsnekker, men med litt hjelp må jeg vel få ordnet dette på et vis. Har en mann som er fryktelig opptatt på jobb for tiden, men håper å få dette ferdig kanskje iløpet av neste uke:) Benken skal selvsagt males hvit. Nå som veggen er malt og Wallstickersen bak tv`n er klar, mangler jeg bare tv-benken:) Et spennende prosjekt. Stickersen er bryllupssangen vår, `Det vackraste som finns` av Cecilia Vennersten. Har funnet den på fransk så den skulle bli litt mer fancy:) Stickersen er Meme som har laget, ta en titt innom siden deres, de lager også det meste på bestilling! Trykk HER!

Tilsist kan jeg nevne at jeg har blitt kontaktet av enda en nettside som ønsker litt reklame:) Gøy det.. Å for noen herlige produkter de har.. Nydelige takrosetter, takornamenter, søyler, lister osv. Jeg skal også få lodde ut en takrosett til en av leserne mine, så følg med! Ta en titt HER. Helga er satt av til familiekoz! Gleder meg til alle samles. En god helg ønskes alle:)


4 kommentarer:

 1. Spennende prosjekt ja! Gleder meg til å se det ferdige resultatat!
  God helg til deg :)

  -Mette-

  SvarSlett
 2. Så flott veggord! Spennennde å se det ferdige resultatet.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så kreativt og spennende dette var, da;o) Nydelige veggord - spesielt og flott.
  Kjekt å pusle med møbler en kan lage selv;o)
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig!! Takk for tips! Jeg leter så innmari etter tv-benk, jeg har bare disse kjedelige Ikea-greiene fordi jeg venter på å finne den ultimate benken på loppis en vakker dag. Men jeg kan jo kle den om selv! Lurt, lurt, lurt! ...at jeg ikke har tenkt på det...
  Ha en super kveld!

  SvarSlett