lørdag 28. august 2010

Solen titter frem

...og det betyr at jeg kan frem med kameraet og ta bilde av mine nye Green Gate ting som snille, snille Christina på Låvebutikken har sendt til meg! Jeg har falt for den Beige serien. Alt fra Green gate er jo egentlig fint, spesielt den lyseblå. Men jeg har begynt min samling med Ingrid og Naomi beige, så får jeg kombinere og kjøpe litt etter hvert.

Lyshusene er ikke helt ny, men dåg vakker. De står i storvinduet i stua og jeg gleder meg til mange mørke kvelder hvor jeg kan tenne lys i disse! Skinnet fra disse er helt spesielt.

En beige duk fra Green gate har også kommet på plass. Det er vel egentlig en kopphåndduk, men hva gjør vel det.. Jeg synes den er vakker som duk også jeg;)

Til sist i pakken fra Låvebutikken lå denne søte fuglekassen.. har ønsket meg den en stund, men har altså ikke somlet meg til å kjøpt den for nå. Så nå får den stå til pynt inne på stua til våren kommer igjen, og det blir tid for pynting av uteplass igjen.


Med det, vil jeg ønske alle en strålende lørdagsaften og videre god helg!!


6 kommentarer:

 1. så fine ting fra låvebutikken. liker også den beige serien i greengate, selv tittet jeg på de nye mønstrene idag, men jeg klarte å holde meg litt i skinnet hihi kan jo ikke bare kjøpe alt heller, får ønske meg det utover høsten. ønsker deg en videre fin lørdagskveld. klem Monica

  SvarSlett
 2. Fotte ting!
  Jeg har også begynt å samle på beige GG. Myyye fint ja!

  Ha ei riktig fin helg!

  Klem, Mette

  SvarSlett
 3. Green Gate er bare så lekkert! Blir jo helt avhengig :) Husker den første skålen jeg kjøpte fordi den var såååå søt :) Visste ikke noe om GG da nei.
  Låvebutikken eies av en venninne av meg, og jeg har handlet mye der :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Masse herlige ting fra greengate, virkelig en favoritt her hjemme også.

  Kaja:)

  SvarSlett
 5. Hei og hå, så utrolig flotte ting du har kjøpt!! Nydelig ,den hylla di er bare så inspirerende og flott arrangert!! Kjempefint! ha en super uke! Klem

  SvarSlett
 6. Hei, så nydelig blogg du har med flotte bilder:-) Her må jeg innom å kikke igjen, legger meg til som følger-) klem Stinemor...

  SvarSlett