tirsdag 10. august 2010

Inspirasjon

Masse herlig inspirasjon fra Jeanne`d Arc living! Så herlige farger og sammensetning av materialer. Jeg har aldri kjøpt meg magasinet fra Jeanne`d Arc, men tror jammen jeg må gjøre det.. Noen som anbefaler dette?
Nå skal jeg og min søster ut og trimme både oss selv og Prins Leon! God Tirsdags aften mine lesere;))


9 kommentarer:

 1. For nokre herlege bilder..til å drøyme seg vekk i:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Er så fantastisk å kunne dørmme seg litt vekk noen ganger:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Anbefales på det sterkeste, jeg går aldri glipp av ett nummer. Masse flott inspirasjon, både interiør, blomster og oppskrifter...klems

  SvarSlett
 4. De har SÅ mye lekkert, og til min store glede er det åpnet ny butikk i bygda med Jeanne d'arc. :)

  Ha en fin kveld! Klem Anine

  SvarSlett
 5. Hei!

  Bladet fra JDL er bare må ha, har lest dette lenge og dette er nr 1 av interiørblad.Nydelige bilder, inspirasjon og tom matopprskrifter. Anbefaler også de interiørbøkene som er skrevet av Petra og Inglena, det er 2 stk som er kommet ut også de må en bare ha. samme med boken som Anette har skrevet.Ta en titt på www.arbeidshuset.no, vi selger alle!
  MVH
  Eva

  SvarSlett
 6. Tusen tusen takk for sånne gooode ord! Eg vart så glad, nesten litt rørt;) Du veit at eg liker bloggen din kjempegodt og blir inspirert som berre det;) som foreks av blonder i skapet;)
  Ha ei god natt Jeanette:)
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Fikk du mailen min? :) Beklager sent svar. Det går litt rundt noen ganger her...

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg har ikke vært innom her før , men det var virkelig koselig her. Flotte innlegg. Ang Jeanne d'Arc magasinet er det et flott blad. Jeg bare må ha det. Ønsker deg en fin lørdag.

  SvarSlett