lørdag 6. mars 2010

Hjerteranke

Har endelig funnet meg en hjerteranke, eller hjerter på en snor som de også kalles. Håper jeg klarer å holde denne i live og at den blir riktig så lang:) Dama i blomsterforetningen sa at den ikke skal ha mye vann, at de fleste dreper dem ved drukning.. Men tror ikke det skal bli et problem i dette huset:)
Med bilder av de siste bruktfunnene mine, ønsker jeg dere alle en fin lørdagskveld!

4 kommentarer:

  1. Hei♥
    Eg har ein som eg har hatt i snart eit år no...Liten vatn ja☺
    Kjempe lekre bruktfunn☺
    Ønskar deg ein kos kveld♥
    Klem frå Astrid☺

    SvarSlett
  2. Jeg har mange hjerter på snor og har hatt dem lenge... Jeg vanner mesten aldri og jeg tror dete r derfor de trives så godt. Mine er ganske lange nå, så jeg må kanskje klippe dem litt etterhvert. kanksje prøve meg på avleggere? De er iallefall lette å holde, selv for en plantemorder som meg. Ønsker deg en fin søndag. klem monica

    SvarSlett
  3. Hei på deg:) Takk for at du deltar på min lille giveaway:)
    Gardinstoffet har vi i butikken vår og er fra en leverandør som heter O.S. Design. De er i lin og henger veldig pent, har de som lift på kjøkkenet og gardinlengder i spisestua. Kanskje du kan ringe dem og spørre om de har noen som leverer dem der du bor? Vet at de kan skaffe dem i Harstad og på Sortland i allefall:) Bare si om du trenger mer info. Jeg kan evt. skaffe det til deg og få det sendt direkte til deg fra leverandøren.
    Klem:D

    SvarSlett
  4. Hei:)

    koslig at du tok turen innom bloggen min og la igjen en kommentar så jeg fant deg:))

    Flisene i gangen kjøpte jeg på Flise kompagniet i Molde, men husker ikke navn på flisene. Er veldig fornøyd:) Lyst og fint:)

    Hilsen

    AnnElin / Fru Rosas Hjem

    SvarSlett