lørdag 6. mars 2010

Hjerteranke

Har endelig funnet meg en hjerteranke, eller hjerter på en snor som de også kalles. Håper jeg klarer å holde denne i live og at den blir riktig så lang:) Dama i blomsterforetningen sa at den ikke skal ha mye vann, at de fleste dreper dem ved drukning.. Men tror ikke det skal bli et problem i dette huset:)
Med bilder av de siste bruktfunnene mine, ønsker jeg dere alle en fin lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Hei♥
  Eg har ein som eg har hatt i snart eit år no...Liten vatn ja☺
  Kjempe lekre bruktfunn☺
  Ønskar deg ein kos kveld♥
  Klem frå Astrid☺

  SvarSlett
 2. Jeg har mange hjerter på snor og har hatt dem lenge... Jeg vanner mesten aldri og jeg tror dete r derfor de trives så godt. Mine er ganske lange nå, så jeg må kanskje klippe dem litt etterhvert. kanksje prøve meg på avleggere? De er iallefall lette å holde, selv for en plantemorder som meg. Ønsker deg en fin søndag. klem monica

  SvarSlett
 3. Hei på deg:) Takk for at du deltar på min lille giveaway:)
  Gardinstoffet har vi i butikken vår og er fra en leverandør som heter O.S. Design. De er i lin og henger veldig pent, har de som lift på kjøkkenet og gardinlengder i spisestua. Kanskje du kan ringe dem og spørre om de har noen som leverer dem der du bor? Vet at de kan skaffe dem i Harstad og på Sortland i allefall:) Bare si om du trenger mer info. Jeg kan evt. skaffe det til deg og få det sendt direkte til deg fra leverandøren.
  Klem:D

  SvarSlett
 4. Hei:)

  koslig at du tok turen innom bloggen min og la igjen en kommentar så jeg fant deg:))

  Flisene i gangen kjøpte jeg på Flise kompagniet i Molde, men husker ikke navn på flisene. Er veldig fornøyd:) Lyst og fint:)

  Hilsen

  AnnElin / Fru Rosas Hjem

  SvarSlett