tirsdag 12. april 2016

Posen med det rare i ♥


Jeg fikk for en tid tilbake en mail fra Nordsjønorge om jeg hadde lyst til å motta en pakke med masse greier til jenta mi. Poenget var at jeg skulle teste ut den nye malingen deres Easy2clean.
Øverst ser dere posen med det rare i. Å her var det mye gøy..
Fant ut at dette passet fint å ta frem når vi voksne skulle rive ned og skifte platene på veggene i TV-kroken. Å gjett om det ble suksess♥ Både platene på veggene og posen med det rare i!Her var det glitter, fingermaling, et memoryspill, tegneblyanter, lakris, sjokoladeboller og masse mer. Det lå også med 3 plater med forskjellige former som var malt med Nordsjø`s Easy2clean. Å jeg er virkelig imponert!!! Kine tegnet, malte og griset med sjokoladeboller på platene.. jeg hentet kluten og vasket av... WOW- like ren.. Se selv på bildene under..Dette skulle man egentlig ha malt hele huset med- det er helt sikkert!


Ja – livet forandrer seg når en familie blir til. Det gjelder også hjemmet ditt!  Det blir vanskeligere å holde det rent og pent med barn i huset. Det blir viktigere at vegger og gulv tåler belastningen av barnslige eventyr. Det kan innebære både matrester, godteri og modelleringsleire på veggene.

Det trenger ikke å gå på bekostning av et trendy og lekkert hjem. Man må bare ha litt mer fokus på funksjonalitet, hvilket innebærer et bevisst forhold til hva man maler veggene med. Perform+ Easy2Clean er en matt veggmaling som er ekstra lett å holde ren, uten at det påvirker fargens matthet eller intensitet. Grunnen til det er at Easy2Clean gir en porefri overflate der smuss og væske ikke får trenge inn å sette igjen flekker på veggen. Når du vasker går det lett, og overflaten forringes ikke av å bli vasket. 
 
 
Gå inn HER for å lese mer om malingen.

 
Det ble litt av en produksjon av malerier ♥
 
 
 
Å til sist; Her er resultatet av jobbingen til de voksne i huset♥
Nye glatte vegger med fargen True Clay fra Nordsjø Norge ♥
 
Se mer på @englehvitt
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar