mandag 14. januar 2013

Nytt spisebord og Kirkebenk

 
Har fått det nye spisebordet i hus:) Da var det tid for bittelitt ommøblering igjen.. I kulissene har jeg snudd opp/ned på hele huset omtrendt.. Men tilslutt endte jeg da opp med bare små endringer;) Er det ikke ofte slik da? Må jo si tusen takk til mamma som har hjulpet meg:)
 
 
Kirkebenken min har fått kommet inn i varmen igjen, den har gått litt ut og inn av huset, men nå som spisebordet er blitt rektangulert kan jeg ha denne her, ble vanskelig mot det runde bordet. Synes den er så kul, synes ikke dere? Litt spesielt, men det liker vi! Er ganske gøy at denne er fra kirka som står på hjemplassen min hvor jeg bla. er konfirmert:)
- Gleder meg så til jeg får ny sofaen og ny stolene, da faller nok alt på plass i stua, mi.. Sofaen kommer nok om ikke alt for lenge, men stolene er forsinket så disse må jeg nok belage meg på å vente i et par mnd til på... Sukk!
 
 

3 kommentarer:

 1. Kjempefint..jeg ønsker meg et stooort rundt bord på hyttn...kanskje ikke helt samsvar m plassen jeg har... kirkebenken er FAB;))

  SvarSlett
 2. KOselig spiseplass!! :-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Fantastisk med egen kirkebenk da!! Kjempestilig den!! og så gøy med litt historie rundt den og, da :) Kjipern med venting på slike ting, kjenner til det selv, ja.. Men blir nok helt fantastisk til slutt! :)

  SvarSlett