fredag 25. november 2011

I glass og ramme

Da har jeg fått lille prinsessa vår på veggen ;-) Jeg ser man kan bestille all verden av lerret og plakater. Jeg for min del liker best den gode gamle forstørrelsen og en fin ramme rundt! Har en nydelig gammel ramme med utskjæringer jeg skal pusse opp, blir nok jenta vår som havner i den lekkerbisken;)

Ja, nå er det strax adventstid.. Det er en tid jeg er veldig glad i, med julegaveshopping, pynting, baking og forventninger. Deretter kommer julen og man kan bare nyyyte alt man har strevet for.. Rent i alle krinkel kroker, pakker under treet, masse godsaker i skap og skuffer og ikke minst kvalitetstid med familien!! Enn så lenge trøster jeg meg med ordtaket: "Bedre med litt skitt og støv i krokene enn et rent helvete". ;)
Blir spennende og finne frem esker med pynt og lys i helga;) Bildet over er fra adventsstaken i fjor, lille prins Leon er selvsagt med! Nå skal jeg og Kine Nathalie ut på trimtur- før "Berit" kommer... (Ekstremværet som rammer Helgeland senere ikveld/natt).3 kommentarer:

 1. Ei nydelig lita prinsesse :)
  Håpe dokker kom greitt ifra ho Berit og at det ikke bei nåkka skada. Vi slapp belli unna, merka ho nesten ikkje. Men springfloa, deinn merka vi!

  Håpe du har en fin lørdagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. For et nydelig bilde av prinsessen! :) Helt herlig...

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 3. Hvor har du kjøpt den nydelige klokken der? ;)

  SvarSlett