torsdag 23. juni 2011

Sankthansaften

Sankthansaften 2011;) Vi- min mann og jeg er ikke av de som gjør så mya utav denne kvelden, men et bål nede ved vannet må man vel ha:) En av fordelene ved å bo så fint til og ha egen "strandlinje". Jeg har også på selveste Santhansaften rundet 100.000 besøkende på bloggen!!! Så stas!! Tuuuusen takk til alle mine faste lesere og til alle andre som tar seg tid til å titte innom. jeg ser på telleren min at det nå står... null... Nå etterpå ser jeg at den stopper på 99.999.. hjelp, hva skjer?? Jeg gledet meg jo til å se tallet 100.000, men der gledet jeg meg forgjeves gitt! (Nå funker det.. hehe.. den ble vel bare skremt av store tall :))

Bildet over er tatt med ryggen til bålet og opp mot huset vårt.Fikk igår en cd av min far med en hjemmeplanlegger for hagen.. Spennende, denne må jeg laste ned og forsøke meg på!

Ha en fortsatt fin aften alle sammen!
2 kommentarer:

  1. Gratulere med så mange lesere! Og koselig med st.hans-bål! Vi har også brent bål men jeg glemte å ta bilde.. Ha en fin kveld videre!

    Klem fra Hanne:)

    SvarSlett
  2. Så kjekt med så mange lesere! Du har en flott blogg, så det er jo forståelig ;) Legger meg til som følger av bloggen din, for den følger jeg gjerne videre. Ha en nydelig kveld. Klem fra Cecilie

    SvarSlett